counter

"Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, πολεμώντας την ασθένεια του Lyme"

"Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, πολεμώντας την ασθένεια του Lyme"
"Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, πολεμώντας την ασθένεια του Lyme"

Η Avril Lavigne επέστρεψε δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν το 2014 διεγνώσθη με τη  Νόσο του Lyme (βορρελίωση) στα. Η ασθένεια μεταδίδεται στον άνθρωπο από τα τσιμπούρια, ενώ τα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν κόπωση και πονοκεφάλους.

Η Avril Lavigne ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο της single μετά από τρία χρόνια θα είναι διαθέσιμο στις 19 Σεπτεμβρίου και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

Αναλυτικά:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τελικά μπορώ να ανακοινώσω το πρώτο single από το νέο μου άλμπουμ μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που κυκλοφόρησα το τελευταίο μου άλμπουμ. Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, πολεμώντας την ασθένεια του Lyme. Αυτά ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου, καθώς περνούσα τόσο σωματικές όσο και συναισθηματικές μάχες.

Ήμουν σε θέση να μετατρέψω αυτή τη μάχη σε μουσική και είμαι πραγματικά υπερήφανη. Έγραψα τραγούδια στο κρεβάτι μου και στον καναπέ και τα ηχογράφησα εκεί κυρίως. Τα λόγια και οι στίχοι που ήταν τόσο αληθινοί στην εμπειρία μου ήρθαν από μένα αβίαστα. Πραγματικά ... διατηρώντας το πνεύμα μου ψηλά, έχοντας στόχους να φτάσω και σκοπό για να ζήσω, η μουσική μου με βοήθησε να θεραπευτώ και να κρατηθώ ζωντανή».

Η ίδια παράλληλα ευχαρίστησε τους fans της που την «περιμένουν υπομονετικά καθώς αγωνίστηκε στη μάχη της ζωής της».

Το νέο single της Avril ονομάζεται "Head Above Water", ένας τίτλος που ταιριάζει με τους πρόσφατους αγώνες της: «Είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψα από το κρεβάτι μου κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχα δεχτεί τον θάνατο και μπορούσαν να αισθανθώ το σώμα μου να σβήνει. Ένιωσα σαν να πνίγομαι. Όπως όταν είσαι κάτω από το νερό και απλά πρέπει να έρθεις πάνω για να πάρεις αέρα. Έτσι και εγώ βρισκόμουν σε ένα ποτάμι και με τράβηξε το ρεύμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Προσευχόμουν στον Θεό για να με βοηθήσει να κρατήσω το κεφάλι μου πάνω από το νερό. Έχω αποφασίσει να είμαι ειλικρινής για τον αγώνα μου, ανοιχτή και πιο ευάλωτη από ποτέ άλλοτε. Και για να είμαι ειλικρινής, ένα μέρος μου δεν θέλει να μιλήσει για την αρρώστια γιατί θέλω να το αφήσω πίσω μου, αλλά ξέρω ότι πρέπει. Ας το κάνουμε αυτό! Νέα εποχή!», τόνισε στην ανακοίνωσή της η 33χρονη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR