counter

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Στο αεροδρόμιο με την κόρη τους

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Στο αεροδρόμιο με την κόρη τους
Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Στο αεροδρόμιο με την κόρη τους

Ο φωτογραφικό φακός του ΟΚ! απαθανάτισε την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα στο αεροδρόμιο όπου και ταξίδεψαν με την κόρη τους.

Αχώριστοι  ακόμη και εν μέσω επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγο και μάνατζέρ της Γιώργο Λύρα και την 4 ετών κόρη τους Ηλέκτρα. Η οικογένεια ταξίδεψε, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Vogue Club. «Ταξιδεύουν όλοι μαζί κάθε εβδομάδα. Για τη διαμονή τους επιλέγουν το ξενοδοχείο The Met.

Στον ελεύθερο χρόνο τους κάνουν βόλτα στην παραλία ή στο κέντρο της πόλης» περιγράφει στο ΟΚ! φιλικό τους πρόσωπο. «Η Ηλέκτρα έχει καταλάβει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς μου και δεν παραπονιέται όταν αναγκάζεται να με αποχωριστεί  για λίγες μόνο ώρες κάποιες βραδιές. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό με είδε πρώτη φορά επί σκηνής. Παρακολούθησε τη συναυλία μουμε τον Κώστα Χατζή στην Αθήνα και καθ’όλη τη διάρκειά της με κοιτούσε φανερά ξαφνιασμένη. Εγώ δεν γύριζα το βλέμμα μου προς το μέρος της, για να μη βάλω τα κλάματα από τη συγκίνηση» αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ!. «Με τον Γιώργο, έπειτα από 20 χρόνια κοινής πορείας, συνεννοούμαστε με τα μάτια, δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε. Ωστόσο, έχουμε διαφωνήσει εκατοντάδες φορές, κυρίως πάνω σε επαγγελματικά θέματα, και εγώ είμαι αυτή που συνήθως κάνω πίσω» συμπλήρωσε η ίδια. OK!

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!

Cover OK 522

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR