counter

Παύλος Ευαγγελόπουλος - Κορίνα Οικονομάκη: Ξανά μαζί 25 χρόνια μετά!

Παύλος Ευαγγελόπουλος - Κορίνα Οικονομάκη: Ξανά μαζί 25 χρόνια μετά!
Παύλος Ευαγγελόπουλος - Κορίνα Οικονομάκη: Ξανά μαζί 25 χρόνια μετά!

Δύο ηθοποιοί που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό και θεατρικό κοινό, ξανά μαζί 25 χρόνια μετά. Παύλος Ευαγγελόπουλος – Κορίνα Οικονομάκη. Oι δρόμοι τους ενώθηκαν για πρώτη φορά το 1990, όταν ο Γιάννης Δαλιανίδης τους επέλεξε για να ενσαρκώσουν τους ήρωές του, στην σειρά που άφησε  ισχυρό αποτύπωμά στα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης, «Το Ρετιρέ». Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος υποδύθηκε τον «νευρικό και ιδιόρρυθμο» Ιάσονα και η Κορίνα Οικονομάκη, την "Γωγώ", υπάλληλο στο φαρμακείο που διατηρούσε ο θείος της (Νίκος Κούρος).

Η σειρά που τόσο αγαπήθηκε, ακόμα και 25 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της, μοιάζει να παραμένει ζωντανή στη μνήμη των τηλεθεατών που εξακολουθούν να της δίνουν θέση στις προτιμήσεις τους όταν προβάλλεται σε επανάληψη.

O Παύλος Ευαγγελόπουλος και η Κορίνα Οικονομάκη πρωταγωνιστούν  την φετινή σεζόν στην θεατρική παράσταση «Από τη Γεωργία με αγάπη» δια χειρός Ευάγγελου Σαμιώτη και σκηνοθεσία Ζαχαρία Ρόχα, που ανεβαίνει στην σκηνή του “LA Theater”. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος δήλωσε στο FTHIS.GR ότι η θεατρική συνάντησή του με την Κορίνα Οικονομάκη τον χαροποιεί ιδιαίτερα μιας και ανέκαθεν υπήρχε «χημεία» μεταξύ τους. Η Κορίνα Οικονομάκη μας μίλησε για την συμμετοχή της στην παράσταση δηλώνοντας: Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του ταλαντούχου Ευάγγελου Σαμιώτη, συγγραφέα του έργου «Από τη Γεωργία…με αγάπη» να υποδυθώ τον ρόλο της «Φωτεινής». Το έργο είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία, ευφάνταστα γραμμένη και ταυτόχρονα επίκαιρη όσο ποτέ! Η οικονομική κρίση, η απιστία, η ρουτίνα ενός πολυετούς γάμου, μια γυναίκα που αγαπάει τον άντρα της και παλεύει να συντηρήσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, που ταυτόχρονα υποκύπτει σε πιέσεις προκειμένου να σώσει τον γάμο της και να επιβιώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες που κάποιοι άλλοι της επέβαλλαν, είναι τα κύρια στοιχεία της παράστασης, τα οποία βιώνουν δεκάδες γυναίκες τη σημερινή εποχή. Οφείλω να ομολογήσω όμως, πως το γεγονός ότι θα συνυπάρχω στο σανίδι με αξιόλογους συναδέλφους, παλιούς και νέους, με έκανε να δεχτώ ακόμα πιο εύκολα την πρόσκληση / πρόκληση να συμμετάσχω στην παράσταση. Τι να πει κανείς για τον Κώστα Λάσκο; Η πορεία του στον χώρο της τέχνης τα λέει όλα... ό,τι άλλο πω εγώ, είναι απλά περιττό. Όσο για τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, μας συνδέει μια φιλία τριών σχεδόν δεκαετιών και μια σειρά δουλειών όπως το Ρετιρέ και πολλές θεατρικές παραστάσεις. Επίσης υπάρχουν και νέοι ηθοποιοί, φρέσκα πρόσωπα, με μεγάλη όρεξη να υπηρετήσουν το θέατρο, και δεν είναι άλλοι από τους Ευάγγελο Σαμιώτη, Κωνσταντίνο Νιάρχο, Τόνια Οικονόμου και Γιώργο Καρκά. Όταν λοιπόν από τη μία υπάρχει ένα καλογραμμένο έργο και μια σειρά εξαίρετων συναδέλφων και από την άλλη ένας υπέροχος Ζαχαρίας Ρόχας, ο οποίος έχει «κεντήσει» σκηνοθετικά αυτή την παράσταση με τον δικό του μοναδικό τρόπο, που ξεπερνάει τις τετριμμένες σκηνοθεσίες, τότε αντιλαμβάνεστε πως μία απάντηση και μόνο θα μπορούσα να δώσω στην πρόσκληση να γίνω μέλος της υπέροχης αυτής ομάδας….. «δέχομαι»!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR