counter

Πάτρα: Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθαρίζει αν η μητέρα καθυστέρησε να πάει στην κηδεία επειδή έπινε καφέ

Πάτρα: Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθαρίζει αν η μητέρα καθυστέρησε να πάει στην κηδεία επειδή έπινε καφέ
Πάτρα: Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθαρίζει αν η μητέρα καθυστέρησε να πάει στην κηδεία επειδή έπινε καφέ

Το ενδιαφέρον του κόσμου έχει κινήσει η υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα 2,5 χρόνων περίπου.

Πολλές μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα για την οικογένεια και το μεσημέρι της Τετάρτης η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσίασε όλη την αλήθεια για το αν η μητέρα καθυστέρησε να πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, γιατί έπινε καφέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! "Βόμβα" Λιάγκα για Πάτρα: "Θα ακουστεί για πρώτη φορά. Προσπαθώ να βρω τα λόγια να το πω"

«Είχα την τύχη σήμερα να μιλήσω με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους από τη συγκεκριμένη εκκλησία και δεν ήταν ένας και δύο, υπήρχε επίσκοπος, νεωκόροι. Η Ρούλα, ο Μάνος και η οικογένεια ήταν μία ώρα πριν και όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν πάει από πάνω τους να τους συλλυπηθούν και να τους δώσουν βοήθεια. Αυτό είναι από δέκα διαφορετικές πηγές, τουλάχιστον σε ότι με αφορά, που ήταν μέσα στην εκκλησία. Σήμερα το πρωί στην αίθουσα της σύσκεψης μίλησα σε ανοιχτή ακρόαση και ήταν παρόντες και άλλοι στην σύσκεψη που άκουσαν. Το ερώτημά μου ήταν το εξής; Θέλουμε να πούμε την αλήθεια στον κόσμο, γιατί είναι άδικο με την οικογένεια. Δεν ξέρουμε αν είναι ένοχοι η αθώοι, αλλά υπήρχε κάτι που ακούστηκε και ήταν πολύ σοβαρό. Ότι έπιναν τον καφέ τους και δεν πήγαν στην κηδεία του παιδιού. Αντιθέτως αυτοί οι άνθρωποι ήταν εκεί μια ώρα πριν. Και ο ιερέας και ο επίσκοπος και οι άνθρωποι που ήταν εκεί πήγαν να τους κάνουν παρέα, γιατί ήταν πολύ ταραγμένοι. Είναι το δικό μου ρεπορτάζ μου αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση της Πάτρας:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR