counter

Paparazzi! Ιωάννα Παππά & Κωνσταντίνος Πάντος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Paparazzi! Ιωάννα Παππά & Κωνσταντίνος Πάντος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι
Paparazzi! Ιωάννα Παππά & Κωνσταντίνος Πάντος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκαναν ο Κωνσταντίνος Πάντος και η Ιωάννα Παππά και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί. Η ηθοποιός είναι εδώ και εννιά χρόνια ζευγάρι με τον πολιτικό μηχανικό, Κώστα Πάντο ενώ έχουν μαζί έναν 4χρονο γιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Πάντος είναι, αδελφός του Άκη Πάντιου, ο οποίος και είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και φίληςτης Ιωάννας, Λένας Παπαληγούρα.

To αγαπημένο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να λείπει από την παράσταση «Ηλέκτρα» στο Ηρώδειο με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο, ενώ όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, οι Κώστας Πάντος και Ιωάννα Παππά κάθισαν δίπλα στους γονείς της Λένας Παπαληγούρα, Αναστάσιο Παπαληγούρα και Βαρβάρα Πετρίδη.

Η Ιωάννα Παππά είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων, για το σύζυγό της και για το γιο τους που ήρθε στη ζωή τους, όταν εκείνη ήταν 42 ετών.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της, Κώστα Πάντο

«Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί. Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν», είχε αναφέρει αρχικά. Και στη συνέχεια, είχε δηλώσει: «Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αρνητικά σχόλια. Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με το τι μπορεί να ζει ο καθένας και να είναι μια αντίδραση αυτόματη εκείνη τη στιγμή, ενός ανθρώπου που έχει δυσκολευτεί ή να έχει κάποια ηθικά… Εγώ πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν παιδιά σε οποία ηλικία θέλουν. Δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτά τα πράγματα. Εφόσον υπάρχει η επιθυμία και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία».

Τέλος, είχε εξομολογηθεί: «Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

Για το σύζυγό της η Ιωάννα Παππά είχε αναφέρει στο περιοδικό, «ΟΚ!»: «Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει φοβερές διαφορές από τον γάμο. Άλλωστε ένα ζευγάρι που συζεί από την πρώτη ημέρα της σχέσης του, όπως εμείς και έχει αποκτήσει και ένα παιδί, για εμένα είναι παντρεμένο».

Δείτε φωτογραφίες από την σπάνια έξοδο που έκαναν η Ιωάννα Παππά και ο Κωνσταντίνος Πάντος:

Οι Κώστας Πάντος και Ιωάννα Παππά δίπλα στους γονείς της Λένας Παπαληγούρα, Αναστάσιο Παπαληγούρα και Βαρβάρα Πετρίδη

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR