counter

Ιωάννα Παππά: "Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση"

Ιωάννα Παππά: "Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση"
Ιωάννα Παππά: "Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση"

Την Ιωάννα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. 

Η ηθοποιός μίλησε αρχικά το ενδεχόμενο να τη δούμε να παντρεύεται τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο και να βαφτίζουν τον γιο τους.

«Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου. Η αλήθεια είναι ότι με τον σύντροφό μου δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν ένα παιδί τη στιγμή που συνέβη, αν και είχαμε πάρει την απόφαση να γίνουμε γονείς. Μετά συνέβησαν διάφορα γεγονότα που δε μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε ούτε σε γάμο, ούτε σε βάπτιση. Ο γιος μας είναι 4,5 ετών. Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος παρά μια βάπτιση και θα είναι παρανυφάκι μάλλον» είπε η Ιωάννα Παππά.

Διαβάστε επίσης: Iωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό της, Kώστα Πάντo

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως βλέπει η ίδια την τεκνοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η Ιωάννα Παππά είπε: «Έχω στο περιβάλλον μου φίλους μου ομοφυλόφιλους που έχουν μπει στη διαδικασία να αποκτήσουν παιδί μέσω τεκνοθεσίας. Για μένα, το σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη και οι συνθήκες. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα, θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες το παιδί γιατί η κοινωνία δεν είναι ιδανική… Σίγουρα θα υπάρξουν θέματα, αλλά από το σπίτι θέλει στήριξη, πολύ διάλογο και ενημέρωση. Κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αν θα γίνει μητέρα ή όχι. Δεν υπάρχουν κανόνες και πρέπει σε αυτά τα θέματα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR