counter

Paparazzi! Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Στο λιμάνι πριν φύγουν για την Άνδρο

Paparazzi! Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Στο λιμάνι πριν φύγουν για την Άνδρο
Paparazzi! Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Στο λιμάνι πριν φύγουν για την Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη για ακόμη μια χρονιά επικοινωνεί με τους τηλεθεατές κάθε μεσημέρι, μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Ωστόσο, αυτή λογικά είναι η τελευταία χρονιά συνεργασίας της λαμπερής παρουσιάστριας με το κανάλι, καθώς λήγει το συμβόλαιο της και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν επιθυμεί να το ανανεώσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα στο Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει την απόφασή στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς να πει αντίο όχι μόνο στον Alpha αλλά γενικά στην ελληνική τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια έχει πάρει την απόφασή της εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο του 2018, ενώ από την αρχή της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα στον Alpha ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία τους.

Η ίδια σκοπεύει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική τον προσεχή Οκτώβρη με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο και αφού επιστρέψει να οργανώσει την τηλεοπτική της επιστροφή.

Παρόλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη ζει το τώρα και όταν βρίσκει λεύθερο χρόνο και κυρίως το Σαββατοκύριακο, κάνει μερικές εξορμήσεις στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Μαντζόπουλο στο λιμάνι της Ραφήνας λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν με το πλοίο για το Κυκλαδίτικο νησί.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR