counter

Παντελής Τουτουντζής: "Βεβαίως και συγχώρησα την απιστία, όλα γίνονται μέσα στην ζωή"

Παντελής Τουτουντζής: "Βεβαίως και συγχώρησα την απιστία, όλα γίνονται μέσα στην ζωή"
Παντελής Τουτουντζής: "Βεβαίως και συγχώρησα την απιστία, όλα γίνονται μέσα στην ζωή"

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Δούκισσα Νομικού που βρέθηκε στις Κάννες, στα σχόλια που δέχθηκε από τον Λάκη Γαβαλά αλλά και στις δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή για την απιστία.

Όσα είπε ο Παντελής Τουτουντζής

«Είχαμε πολύ μεγάλο αντίβαρο από διεθνή σάιτ που έπαιξαν cover την Δούκισσα, από περιοδικά, κάναμε κι ένα τεράστιο εξώφυλλο εκεί στις Κάννες που θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Από τα επιφωνήματα θαυμασμού κι από τα φλας των φωτογράφων όταν πάτησε το πόδι της στο χαλί. Για να είμαι ειλικρινής σεβόμαστε την κάθε άποψη. Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλον τον κόσμο. Προ παντός τον κύριο Γαβαλά τον σέβομαι πάρα πολύ. Όμως υπάρχουν και σημεία που δεν συμφωνούμε, τι να κάνουμε;» είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε επίσης - J2US: Η αποκάλυψη του Τουτουντζή για την συμμετοχή της Φουρέιρα στην Eurovision και την λιποθυμία που είχε

«Σέβομαι την άποψη του Μέμου Μπεγνή. Όταν μπαίνεις σε μία σχέση και γεμίζει η καρδιά σου και η ψυχή σου, γίνεται και να μην απατήσεις. Όλα γίνονται κι όλα είναι μες στην ζωή. Βεβαίως (σ.σ. κι έχω συγχωρήσει απιστία). Όταν είχα καταλάβει ότι έφταιξα πάρα πολύ κι είχα απομακρύνει τον τότε σύντροφό μου πάρα πολύ με την συμπεριφορά μου και δεν ήθελα να χαθεί αυτή η σχέση, βεβαίως κι έχω συγχωρήσει. Εγώ για εμένα τότε θεώρησα ότι η ευθύνη είναι στην μέση» πρόσθεσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Παντελής Τουτουντζής:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR