counter

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο φίλος του αποκαλύπτει - "Μπορεί να τον δούμε σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση"

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο φίλος του αποκαλύπτει - "Μπορεί να τον δούμε σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση"
Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο φίλος του αποκαλύπτει - "Μπορεί να τον δούμε σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση"

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος επανεμφανίστηκε ξανά το βράδυ της Τετάρτης (04/10) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μετά από χρόνια τηλεοπτικής επαφής συναντήθηκε και πάλι με φίλους και γνωστούς, ανάμεσά τους ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος ανέβασε και κοινή φωτογραφία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στο Instagram.

O ίδιος μίλησε στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει δεχτεί προτάσεις για να επιστρέψει τηλεοπτικά και πλέον το σκέφτεται σοβαρά.

Διαβάστε επίσης: Πάνoς Mιχαλόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 12 χρόνια - Έτσι είναι σήμερα ο ηθοποιός

«Είμαστε φίλοι με τον κύριο Μιχαλόπουλο και συνέβη χθες, εδώ στην Αθήνα. Ο Πάνος δεν κάνει συχνές εμφανίσεις. Έτυχε χθες να τον δω και εγώ. Είχε έρθει σε μια κοινή εκδήλωση και έτσι συναντηθήκαμε.

Ο Πάνος μένει στη Μεσσηνία, είναι κάτοικος. Μένει στη Μικρομάνη. Εκεί με τα αγροτικά του, που έχει στη Μικρομάνη ασχολείται, στο χωριό του, δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν ευδιάθετος, πολύ χαρούμενος, ήταν απλός με τον κόσμο, με όλα. Είναι σε εξαιρετική φάση ο Πάνος.

Δεν σας κρύβω ότι μπορεί να τον δούμε και σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση. Μου είπε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις για να κατέβει και το σκέφτεται αυτό. Είναι ανανεωμένος, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είναι αδύνατος. Θα έλεγα πως δεν ταιριάζει με την ηλικία του, είναι πάρα πολύ νεότερος από την ηλικία του και είναι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο καλός φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR