counter

Πάνος Ιωαννίδης: Οι σπουδές στην Ιταλία, η γνωριμία με την σύζυγο και το παιδί

Πάνος Ιωαννίδης: Οι σπουδές στην Ιταλία, η γνωριμία με την σύζυγο και το παιδί
Πάνος Ιωαννίδης: Οι σπουδές στην Ιταλία, η γνωριμία με την σύζυγο και το παιδί

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σεφ, με σπουδές στην Ιταλία. Ο ίδιος απέκτησε πρόσφατα ένα παιδί με την σύζυγό του, Τζο Κουτρουμάνου και φυσικά, δηλώνει "χαζομπαμπάς"!

Πάνος Ιωαννίδης: Το βιογραφικό και οι σπουδές του

Ο Πάνος Ιωαννίδης έχει γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 1975, στην Αθήνα και η ηλικία του είναι 48 ετών. Ο σεφ, έχει ζήσει και στη Θεσσαλονίκη και την Ιταλία, ενώ η καταγωγή του είναι από την Κωνσταντινούπολη.  Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο αντικείμενο της μαγειρικής σε σχολή της Θεσσαλονίκης ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με σκοπό φυσικά, να μάθει τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας και όχι μόνο.

Η καριέρα του, ξεκίνησε την δεκαετία του 1990, όπου ξεκίνησε να εργάζεται σε εστιατόρια στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία. Το 1999, επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας να εργάζεται στη Βασιλική Πρεσβεία της Δανίας μέχρι και το 2014, ενώ παράλληλα, δίδκασε σε μαγειρικές σχολές για 9 χρόνια ενώ συνεργάστηκε με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους ως food stylist σε περιοδικά γαστρονομίας.

Πάνος Ιωαννίδης: Το εστιατόριο του

Το 2019 ο Πάνος Ιωαννίδης, άνοιξε ένα ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο και μέχρι και σήμερα, είναι από τα κορυφαία της χώρας. Το 2020, μαζί με τους σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη και το Δημήτρη Κοντόπουλο, δημιούργησε ένα pop-up θερινό σινεμά που πρόβαλλε ταινίες σε συνδυασμό με φαγητό, εγκαινιάζοντας ένα νέο είδος διασκέδασης!

Πάνος Ιωαννίδης: Η γνωριμία  με την Τζο Κουτρουμάνου και ο γιος του

H σύντροφος του κριτή του MasterChef και γνωστού σεφ, Πάνου Ιωαννίδη έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα, Κωνσταντίνος, τον Μάη του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews και της Κορύνας Μανταγάρη, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Πάνου Ιωαννίδη ονομάζεται Τζο Κουτρουμάνου και είναι συνεργάτης του, καθώς διαχειρίζεται τις πολλαπλές δραστηριότητες τους.

Κάπως έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία, όταν ο Πάνος αναζητούσε συνεργάτες και από τα τέλη του 2019 έγιναν ζευγάρι! Αργότερα, ήρθε η συγκατοίκηση, στο κέντρο της Αθήνας και μετά ήρθε στην ζωή τους ο γιος τους, ο οποίος και την άλλαξε για πάντα.

"Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση", είπε ο Πάνος Ιωαννίδης μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε παλαιότερα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR