counter

Πάνος Θεοδώρου: Το επάγγελμα, οι διακρίσεις και το Survivor All star

Πάνος Θεοδώρου: Το επάγγελμα, οι διακρίσεις και το Survivor All star
Πάνος Θεοδώρου: Το επάγγελμα, οι διακρίσεις και το Survivor All star

Ο Πάνος Θεοδώρου είναι Έλληνας γυμναστής, δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων και σύμβουλος άσκησης. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor Greece,το 2018. Ενώ τον Μάιο του 2019 ξανά επέστρεψε στο Survivor ως guest για μερικά επεισόδια. Οι φήμες για συμμετοχή του στο Survivor All star έχουν φουντώσει και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον.

Πάνος Θεοδώρου: Το βιογραφικό του

  • Ο Πάνος Θεοδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο ενώ ζει στην Αθήνα. 
  • Η ηλικία του είναι 41 ετών.
  • Πήγε αθλητικό γυμνάσιο με το άθλημα της σκοποβολής, όπου και διακρίθηκε με την εθνική ομάδα. Τελειώνοντας το σχολείο, σε ηλικία 18 ετών, σπούδασε γυμναστής τελειώνοντας κάποια χρόνια μετά. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές του στο personal training, ενώ έκανε και μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Το 2017 δήλωσε συμμετοχή στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.

Πάνος Θεοδώρου: Καριέρα, Survivor & Τηλεόραση

  • Από το 2004 ο Πάνος Θεοδώρου εξασκεί το επάγγελμα του γυμναστή. Το 2011 ξεκίνησε τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος το animal movement, που στηρίζεται εξ ολοκλήρου στις δεξιότητες με το βάρος του σώματος και στα αρχέτυπα της κίνησης. Την ιδέα του την ολοκλήρωσε 3 χρόνια μετά και κατάφερε να γίνει διεθνής πατέντα.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Σκαφιδά: Ο πρωταθλητισμός στο άλμα επί κοντώ, το βιογραφικό και η σχέση με τον Πύρρο Δήμα

  • Από το 2014 ο Πάνος Θεοδώρου έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 γυμναστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ έχει πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε Αμερική, Σουηδία, Κύπρο και Τουρκία.
  • Το 2018, ύστερα από πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor. Για το λόγο αυτό ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, οπού πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του show, έμεινε εκεί για 5 μήνες φτάνοντας στην έκτη θέση.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR