counter

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο πρωταθλητισμός στο άλμα επί κοντώ, το βιογραφικό και η σχέση με τον Πύρρο Δήμα

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο πρωταθλητισμός στο άλμα επί κοντώ, το βιογραφικό και η σχέση με τον Πύρρο Δήμα
Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο πρωταθλητισμός στο άλμα επί κοντώ, το βιογραφικό και η σχέση με τον Πύρρο Δήμα

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί πολύ για το Survivor all star είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η αθλήτρια έχει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βιογραφικό και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα πρεπει να ξέρετε.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Το βιογραφικό, η ηλικία και οι διακρίσεις της

  • Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού.
  • Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982 και η ηλικία της είναι 40 ετών. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ. Η Αφροδίτη Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41.

  • Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετέιχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Survivor στον Σκάι όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα, αλλά λίγους μήνες αργότερα άλλαξε ομάδα και πήγε στην άσπρη ομάδα. Κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η σχέση με τον Πύρρο Δήμα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα και μάλιστα όπως σας έχουμε ήδη γράψει, συγκατοικούν στα Βόρεια προάστια. 

«Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Προχωράμε μπροστά και όλα καλά. Στενοχωριέμαι για ένα πράγμα, γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και οι πιο πολλοί την ξέρουν από εκεί και όχι από τις Ολυμπιάδες»», είπε ο Πύρρος Δήμας για την σύντροφό του σε συνένευξη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR