counter

Panik Group: 5 βραβεία & 11 εντυπωσιακές εμφανίσεις στα Mad VMA 2014

Panik Group: 5 βραβεία & 11 εντυπωσιακές εμφανίσεις στα Mad VMA 2014
Panik Group: 5 βραβεία & 11 εντυπωσιακές εμφανίσεις στα Mad VMA 2014

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι λαμπεροί καλλιτέχνες του PANIK Group: PANIK Records, PLATINUM Records, PANIK Relations, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς κατακτώντας πρωτιές σε 5 κατηγορίες!

PLAYMEN (PANIK Records) Οι super star DJs Playmen εμφανίστηκαν σαν μάγοι στο stage των MAD Video Music Awards για το μεγάλο Opening της βραδιάς με το theme song των φετινών βραβείων “Chimbo” by PLAYMEN & MINDBLOW Feat. LOCOMODO που κυκλοφορεί επίσημα από την PANIK Records!
JOSEPHINE – RISKYKIDD (PANIK Records) Οι ανερχόμενη τραγουδίτρια Josephine και ο ταλαντούχος rapper Riskykidd συνεργάστηκαν επί σκηνής με τους Kings & Antonella, Κατερίνα Λιόλιου, Νίκο Γκάνο, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο on the decks παρουσιάζοντας μια dance διασκευή του Paradise των DJ Kas και Κώστα Μαρτάκη!
BOYS AND NOISE, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, MELINA MAMMAS (PANIK Records) Οι new generation PANIK artists, ή αλλιώς οι hottest newcomer artists της χρονιάς που πέρασε, Boys And Noise και Στέλιος Λεγάκης μαζί με την ταλαντούχα Ελληνοκαναδή Melina Mammas ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία ανατρεπτική συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για το αγαπημένο κομμάτι «Μόνο Στα Όνειρα», ενώ στη αρχή του ίδιου act οι Boys And Noise ξεσήκωσαν το στάδιο με το καινούργιο τους τραγούδι «Μαζί Σου Μπορώ»!
DEMY, MIKE (PANIK Records) Η pop princess της ελληνικής μουσικής σκηνής Demy μαζί με τον ταλαντούχο νέο rapper Mike παρουσίασαν τη VMA version του νέου τους summer hit με την PANIK Records και το Carroten, «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα»! Στο ρεφραιν του τραγουδιού η Demy συνοδεία χορευτών ερμήνευσαν τα λόγια στη νοηματική γλώσσα προκαλώντας συγκίνηση σε όλους!
FREAKY FORTUNE, DJ KAS, MARIOS BRASIL (PANIK Records) Οι Freaky Fortune, DJ Kas και Mario Brasil, συνεργάστηκαν επί σκηνής με την Σοφία Αρβανίτη διασκευάζοντας την all time classic επιτυχία «Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια»!
MARK ANGELO (PANIK Records) Ο Mark Angelo εμφανίστηκε επί σκηνής μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον οποίο έφτιαξε ένα μοναδικό dance mix στο τραγούδι «Η Αγάπη Δυναμώνει»!
ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ (PANIK Records) & ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ (PLATINUM Records) Ο Κώστας Μαρτάκης μαζί με τον Μηδενιστή γέμισαν το στάδιο θετική ενέργεια σε ένα εκρηκτικό show παρουσιάζοντας τη νέα τους καλοκαιρινή επιτυχία «Τα Καλύτερα», με την Μαίρη Συνατσάκη να κάνει εμφάνιση έκπληξη στο εντυπωσιακό act!
COURTNEY PARKER (PANIK Records) H Courtney Parker, έκοψε τις ανάσες με την ερμηνεία, κίνηση και εμφάνιση της επί σκηνής, τραγουδώντας παρέα με τις ΜΕΛΙSSES το “Earth Song” του Michael Jackson.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ (PLATINUM Records) Ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος εμφανίστηκε σε μία συνεργασία έκπληξη με τον Βασίλη Καρρά παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό το νέο τους τραγούδι «Δυο Κουβέντες Αντρικές» σε μουσική και στίχους του Στέλιου Ρόκκου!
15 50 (PLATINUM Records) Το απόλυτο rock συγκρότημα 15 50 εμφανίστηκε σε μία τολμηρή συνεργασία με την Πάολα διασκευάζοντας το “Θεός Αν Είναι» που έχει ερμηνεύσει η Χάρις Αλεξίου σε μουσική του Goran Bregovic και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου!
ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ (PANIK Relations) Η Ελένη Φουρέιρα έκλεισε την βραδιά με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο τραγουδώντας το international super hit "Tranquila" σε ένα καυτό ντουέτο με τον διεθνούς φήμης J Balvin! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR