counter

Αντώνης Σρόιτερ: Το βιογραφικό, η καταγωγή και ο γάμος με την Ιωάννα Μπούκη

Αντώνης Σρόιτερ: Το βιογραφικό, η καταγωγή και ο γάμος με την Ιωάννα Μπούκη
Αντώνης Σρόιτερ: Το βιογραφικό, η καταγωγή και ο γάμος με την Ιωάννα Μπούκη

Ο Αντώνης Σρόιτερ είναι Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha αλλά και της εκπομπής "Αυτοψία". Αναζητήσεις για το βιογραφικό, την καταγωγή αλλά και τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη είναι εξαιρετικά υψηλές και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς, όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον. 

Αντώνης Σρόιτερ: Το βιογραφικό του, οι σπουδές & οι εκπομπές 

Ο Αντώνης Σρόιτερ έχει γεννηθεί στην Αθήνα, από όπου είναι η κατωγή του, στις 11 Σεπτεμβρίου 1974 και η ηλικία του είναι 49 ετών. Οι σπουδές του, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες καθώς είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την εφημερίδα «Απογευματινή» ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα «Ισοτιμία» ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του «Πρώτου Θέματος» και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του «ALPHA». Από τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού σε ηλικία 34 ετών, τα ηνία του οποίου διατηρεί έως σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κουβαράς: Το βιογραφικό και η οικογένεια του έμπειρου δημοσιογράφου

Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο «Μπότση» για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων και την τηλεοπτική του εκπομπή «Αυτοψία». 

Αντώνης Σρόιτερ: Ο γάμος με την Ιωάννα Μπούκη και τα παιδιά του

Ο Αντώνης Σρόιτερ έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Ιωάννας Μπούκη, την οποία γνώρισε το 2011.Ο γάμος τους έγινε το 2013 και  οι δυο τους, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν μαζί δύο κόρες, την Νάντια και την Παυλίνα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Δεκέμβριο του 2011 σε ένα κρητικό εστιατόριο στην Κηφισιά.

«Τότε έμενα μόνιμα στην Κρήτη, αλλά είχα δεχτεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την εταιρεία όπου δούλευα και είχα έρθει στην Αθήνα για τη συνάντηση. Ο Λάζαρος Βαφειάδης, είναι κοινός μας φίλος με τον Αντώνη και μέσω εκείνου γνωριστήκαμε ‒ αν και εκείνο το μεσημέρι είχαμε βρεθεί στο εστιατόριο με διαφορετικές παρέες», έχει εξομολογηθεί για τη γνωριμία τους η αισθητικός στο People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna bouki (@ioanna_sro)

«Εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος. Από την αρχή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια μαζί του», έχει εξομολογηθεί ακόμα η Ιωάννα Μπούκη.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR