counter

Παναγιώτα Βλαντή: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της & το άψογο look της ηθοποιού

Παναγιώτα Βλαντή: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της & το άψογο look της ηθοποιού
Παναγιώτα Βλαντή: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της & το άψογο look της ηθοποιού

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε το βράδυ της Δευτέρας 2/10 η Παναγιώτα Βλαντή και ο σύζυγός της, Γιάννης Βλάχος την συνόδευσε ενώ φυσικά ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR

Οι δυο τους πήγαν μαζί στο θέατρο Μικρό Άνεσις όπου παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράσταστης "Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος" και δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το άψογο look της ηθοποιού. Κομψή και εντυπωσιακή, η Παναγιώτα Βλαντή επέλεξε αέρινο κιμονό με ζωηρά χρώματα, το οποίο συνδύασε με total black σύνολο. Η φούξια τσάντα της και τα πορτοκαλί παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση, ενώ δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω το sleek back χτένισμα στα μαλλιά της αλλά και το απαλό μακιγιάζ. Ο σύζυγός της, με επίσημο look, ήταν επίσης κομψός. 

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτα Βλαντή: Αποκάλυψε πως έκανε κατάψυξη ωαρίων

"Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω", έχει πει η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιάννη Βλάχο σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με την Παναγιώτα Βλαντή και τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο:


Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR