counter

Παναγία μου... σοκαριστικό! Πύθωνας κατάπιε μεθυσμένο (Video)

Παναγία μου... σοκαριστικό! Πύθωνας κατάπιε μεθυσμένο (Video)
Παναγία μου... σοκαριστικό! Πύθωνας κατάπιε μεθυσμένο (Video)

Πύθωνας καταπίνει μεθυσμένο άντρα

Έχουμε ακούσει ιστορίες και ιστορίες για περιστατικά που συμβαίνουν όταν είμαστε σε κατάσταση μέθης. Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί έχουν ξυπνήσει δίπλα σε άτομα που δε θυμούνται την άλλη μέρα, σε ξένα σπίτια, σε παγκάκια μπορεί ακόμη και σε κάποιο πεζοδρόμιο. Ο μεθυσμένος αδικοχαμένος Ινδός της φωτογραφίας που δεν ξύπνησε ποτέ κατέληξε στην κοιλιά ενός πύθωνα που τον καταβρόχθισε κατά τη διάρκεια που εκείνος κοιμόταν μεθυσμένος στο δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη στο ινδικό κρατίδιο Κεράλα, το οποίο γειτονεύει με την Γκόγια και προσελκύει στις ακτές της ένα τεράστιο αριθμό τουριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πύθωνας έπνιξε το μεθυσμένο Ινδό που αποκοιμήθηκε στο δρόμο και στη συνέχεια τον κατάπιε. Στη συνέχεια το πρησμένο φίδι το εντόπισαν οι ντόπιοι κάτοικοι και η φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου είναι σοκαριστική.

Ο πύθωνας μπορεί να μεγαλώσει κατά 16 φορές τον όγκο του προκειμένου να φάει τα μεγάλα θηράματα και αυτό αποδεικνύεται από τον όγκο που φέρει στην κοιλιά του. Το συγκεκριμένο παράδειγμα μπορεί να γίνει παράδειγμα – προς αποφυγή - για τους πολυάριθμους τουρίστες, οι οποίοι πηγαίνουν στην Ινδία για ανάπαυση και εν μέρει εκεί λησμονούν το αίσθημα του μέτρου αναφορικά με το αλκοόλ και άλλες χαλαρωτικές ουσίες.

Δείτε το βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR