counter

Ουπς! Ξεχάστηκε το διάσημο μοντέλο και νόμιζε ότι βρίσκεται στο σπίτι της!

Ουπς! Ξεχάστηκε το διάσημο μοντέλο και νόμιζε ότι βρίσκεται στο σπίτι της!
Ουπς! Ξεχάστηκε το διάσημο μοντέλο και νόμιζε ότι βρίσκεται στο σπίτι της!

Τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της απολαμβάνει το διάσημο μοντέλο Cara Delevigne που βρήκε λίγο χρόνο να περάσει με την οικογένεια της στα νησιά Barbados. Η οικογένεια απόλαυσε τη θάλασσα και τις μέρες στον εξωτικό προορισμό ενώ η 21χρονη πετυχημένη νεοεισερχόμενη στο χώρο του modeling δοκίμασε το wakeboarding που απαιτεί ισορροπία και δύναμη για να το κάνεις. Στην προσπάθεια της αυτή άθελα της μας έδειξε και τα οπίσθια της που βέβαια δεν είναι πληθωρικά αλλά κέντρισαν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού.

Το νερό της κατέβασε το μαγιό!

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της να κάνει wakeboarding η Cara Delevigne εκτός του ότι ήπιε αρκετό θαλασσινό νερό έκανε και αμέτρητες βουτιές καθώς αυτού του είδους τα σπορ απαιτούν υπομονή και επιμονή. Το νεαρό μοντέλο φάνηκε να απολαμβάνει τα παιχνίδια με το νερό αλλά ξεχάστηκε και νόμισε ότι είναι σπίτι της καθώς ο “άτακτος” ωκεανός της κατέβαζε το μαγιό και εκείνη συχνά προσπαθούσε να το φτιάξει δείχνοντας μας τα “μικροσκοπικά” οπίσθια της.

Το νεαρό μοντέλο με τα πυκνά φρύδια δοκίμασε τα θαλάσσια σπορ

Η Cara Delevingne έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της μόδας και ο φωτογραφικός φακός τη λατρεύει για τα πυκνά της φρύδια που πλέον ζηλεύουν όλα τα μοντέλα. Τα φρύδια της στιγμάτισαν την παιδική της ηλικία κάνοντας την  "αντικείμενο" γέλιων και πειραγμάτων στο σχολείο.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ είναι ότι σήμερα τα φρύδια της θεωρούνται αγαπημένο στοιχείο πάνω της. Το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Φέτος, κατέκτησε τον τίτλο του μοντέλου της χρονιάς κάνοντας τους σχεδιαστές να είναι ερωτευμένοι, με το πρόσωπο με τα διάσημα φρύδια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR