counter

Μάθιου Πέρι: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Μάθιου Πέρι: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού
Μάθιου Πέρι: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν δύο μήνες από την ημέρα που πέθανε ο Μάθιου Πέρι, αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του, καθώς η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Κομητείας του Λος Άντζελες εξέδωσε ανακοίνωση.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών. Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του.

Ο θάνατος του ηθοποιού που έγινε αγαπητός ως "Τσάντλερ Μπινγκ" στη σειρά "Τα Φιλαράκια" ήταν ατύχημα που προκλήθηκε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Δείτε επίσης! Τζένιφερ Άνιστον: Τα μηνύματα που έστειλε στον Μάθιoυ Πέρι την ημέρα του θανάτου του! "Ήταν χαρούμενος", λέει η ίδια

«Το Τμήμα Ιατροδικαστών (DME) της κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», ανακοίνωσε το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

«Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Μάθιου Πέρι περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

*Photo Credits: Abaca Press

 
 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR