counter

"Όταν φύγω απ΄την tv θα φτιάχνω πρωινό στη γυναίκα μου & θα πηγαίνω λαϊκή"

"Όταν φύγω απ΄την tv θα φτιάχνω πρωινό στη γυναίκα μου & θα πηγαίνω λαϊκή"
"Όταν φύγω απ΄την tv θα φτιάχνω πρωινό στη γυναίκα μου & θα πηγαίνω λαϊκή"

Γιώργος Παπαδάκης

O Γιώργος Παπαδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο MY tv και στον Σπύρο Δευτεραίο. Ο Γιώργος Παπαδάκης εδώ και 23 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραµµή της ενηµέρωσης αλλά και της επιτυχίας

Χειµαρρώδης και ευγενικός, ο Γιώργος Παπαδάκης µιλάει για τα πρόσφατα πολιτικά γεγονότα, αλλά και τον αντίκτυπό τους στον κόσµο, ενώ παράλληλα τοποθετείται για το µέλλον των ΜΜΕ, τα τουρκικά σίριαλ... αλλά και τη µελοντική του ζωή εκτός τηλεόρασης.

Ως νεόκοπος παππούς που είστε, θα λέτε παραµύθια στο εγγόνι σας και τι είδους θα είναι αυτά;

Παραµύθια χωρίς βασιλιάδες! (γέλια) Κι εγώ µε παραµύθια µεγάλωσα, µόνο που έχει αλλάξει η εποχή. Πλέον έχουµε µπερδευτεί ποιος είναι ο καλός, ο κακός, ο λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα.

Μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς τηλεόραση;

Φυσικά. Μα, κάποια στιγµή όλο αυτό θα τελειώσει. Προσέξτε, η παρουσία µου στην τηλεόραση, όχι η ενασχόλησή µου µε τη δηµοσιογραφία. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως όταν τελειώσω από την τηλεόραση, δεν θα πάω καλεσµένος σε καµία εκποµπή.

Θα εξακολουθήσετε να ξυπνάτε πρωί;

Θα συµπεριφέροµαι όπως ζω τα Σαββατοκύριακά µου. Θα ξυπνάω νωρίς, θα ετοιµάζω πρωινό για τη σύζυγό µου, την Ντίνα, θα πηγαίνω στη λαϊκή... Και αυτό δεν το λέω για να δείξω κάτι. Μου αρέσει να πηγαίνω στη λαϊκή και στο σούπερ µάρκετ για ψώνια. Το ίδιο κάνω και όταν πηγαίνω κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο MY tv Που κυκλοφορεί:

MY tv τ32

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR