counter

Ορέστης Χαλκιάς για “Maestro”: “Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας άλλαξε τους ρόλους, σοκαριστήκαμε”

Ορέστης Χαλκιάς για “Maestro”: “Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας άλλαξε τους ρόλους, σοκαριστήκαμε”
Ορέστης Χαλκιάς για “Maestro”: “Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας άλλαξε τους ρόλους, σοκαριστήκαμε”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot” το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο Ορέστης Χαλκιάς. Ο ηθοποιός, μίλησε για το πως πήρε τον ρόλο στη σειρά “Maestro”, αλλά αποκάλυψε και την αλλαγή που έγινε στο cast.

Δείτε επίσης – Maestro: Οι πρωταγωνιστές της σειράς παρακολούθησαν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο – Στιγμιότυπα από το πάρτι που έστησαν

Ορέστης Χαλκιάς – Έτσι πήρε τον ρόλο στο “Maestro”

«Είχαμε πάει μια μέρα με τον συμπρωταγωνιστή μου, τον Γιώργο Μπένο, να κάνουμε ένα Covid τεστ στην εταιρεία παραγωγής που παίζαμε τότε στον «Ήλιο». Βγάλαμε μία φωτογραφία μαζί και μετά από μερικές μέρες μας έκανε like και follow ο Παπακαλιάτης. Μπαίνουμε κατευθείαν να δούμε αν είναι το αληθινό προφίλ και μετά συνδυάζουμε ότι πριν λίγο καιρό μας είχε πει ο Αντίνοος (Αλμπάνης) ότι μας έχει προτείνει για δουλειά στον Χριστόφορο. Μας έστειλαν μετά από λίγο καιρό με τον Γιώργο ένα κείμενο για να περάσουμε casting για τη σειρά, χωρίς να ξέρουμε ότι είναι του Χριστόφορου και μάλιστα ήταν για τους αντίστροφους ρόλους. Πάμε στο casting, προβάρουμε στο σκοτάδι και μπαίνει ο Χριστόφορος» είπε ο Ορέστης Χαλκιάς και συνέχισε:

«Σε κάποια φάση με δοκίμαζε με άλλα παιδιά, που ήταν εξαιρετικοί ηθοποιοί, και δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Με το που μας είδε και κάναμε την πρώτη σκηνή, ο Χριστόφορος άλλαξε τους ρόλους. Εκεί σοκαριστήκαμε λίγο, γιατί μας ξεβόλεψε κάπως. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω τον ρόλο του Σπύρου». 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Ορέστης Χαλκιάς:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR