counter

Ορθούλα Παπαδάκου: Το "διαιτητικό" πρωινό της

Ορθούλα Παπαδάκου: Το "διαιτητικό" πρωινό της
Ορθούλα Παπαδάκου: Το "διαιτητικό" πρωινό της

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Καναδά κάνει η Ορθούλα Παπαδάκου η οποία έχει πολλούς συγγενείς στην Αμερική και οργάνωνε καιρό αυτό το ταξίδι για να περάσει μαζί τους τις γιορτές καθώς είναι δεμένη με την οικογένεια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα της λείπουν πολύ.

Τσάκισε ένα πρωινό γεμάτο θερμίδες με τηγανητά!

Η Ορθούλα Παπαδάκου ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και περνάει τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με φίλες, θείες, ξαδέρφια και ένα πολυμελές σόι που την αγαπάει και την υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Από τη μέρα που πάτησε το πόδι της στον Καναδά δε σταματάει να “βολτάρει” και να απολαμβάνει το φαγητό και τα εδέσματα που ετοιμάζει η οικογένεια της.

Το πρωί της Δευτέρας στις 30 Δεκεμβρίου και λίγο πριν υποδεχτούμε το 2014, η Ελληνίδα celebrity έφαγε ένα γενναιόδωρο πρωινό γεμάτο τηγανιτές λιχουδιές και θερμίδες. Λουκάνικα, τηγανητές πατάτες, αυγά αποτελούσαν το πλούσιο πρωινό της το οποίο και καταβρόχθισε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ανάμεσα στα γεμάτα θερμίδες τηγανητά το μάτι μας πήρε και ένα τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως και μια μικρή κατακόκκινη φραουλίτσα! Η Ορθούλα Παπαδάκου που αυτοσαρκάζεται και της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες με χιούμορ ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram παρουσιάζοντας το γεμάτο θερμίδες πρωινό της λίγο πριν βγει να κάνει τα πρωτοχρονιάτικα ψώνια με τις φίλες της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR