counter

Ορθούλα Παπαδάκου: Η διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας και η υγεία της σήμερα

Ορθούλα Παπαδάκου: Η διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας και η υγεία της σήμερα
Ορθούλα Παπαδάκου: Η διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας και η υγεία της σήμερα

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η ίδια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υγεία της, στο αθλητικό κέντρο που έχει φτιάξει, αλλά και στο γεγονός γιατί δεν ακολούθησε τηλεοπτική πορεία.

«Δεν έκανα τίποτα στην τηλεόραση γιατί δεν μου ταίριαζε. Δεν ήθελα να γίνω μια γλάστρα, υπάρχουν πολλές», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Ορθούλα Παπαδάκου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αποκαλύπτοντας πως σήμερα είναι μια χαρά.

«Το πιο άσχημο σχόλιο που έχω ακούσει είναι το 2011, ότι πήρα κιλά όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σχολιαστεί αν έχω βάλει 5-7 κιλά, θα έπρεπε να σχολιαστεί αν είμαι καλά. Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο και μουδιάσματα, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα. Τώρα είμαι πολύ καλά, έχω πολύ καλή ψυχολογία» εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Oρθούλα Παπαδάκoυ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Ορθούλα Παπαδάκου αποκάλυψε: «Έχω φτάσει 3 φορές κοντά στον γάμο. Την πρώτη φορά ήμουν 20 ετών, την δεύτερη 30 και την τρίτη κοντά στα 40. Το πήγαινα ανά δέκα χρόνια. Την τελευταία φορά εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά ο σύντροφός μου δεν ήταν έτοιμος για αυτό. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί ο γάμος, είμαι 53, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά οπότε δεν μου λέει κάτι ο γάμος». 

Τέλος για το Survivor η Ορθούλα Παπαδάκου δήλωσε ότι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας των παικτών στο μοντάζ, αλλά και ότι είχε χάσει 17 κιλά, τονίζοντας πως κόντεψε να πεθάνει.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR