counter

Όλγα Φαρμάκη -Γιώργος Γιγουρτάκης: Ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία (Φωτογραφίες)

Όλγα Φαρμάκη -Γιώργος Γιγουρτάκης: Ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία (Φωτογραφίες)
Όλγα Φαρμάκη -Γιώργος Γιγουρτάκης: Ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία (Φωτογραφίες)

Ρομαντική γιορτινή απόδραση για την Όλγα Φαρμάκη και τον Γιώργος Γιγουρτάκη στην Ιταλία.Το ζευγάρι διανύοντας την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του μοιράστηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων κάνοντας απόδραση στην Ιταλία που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες τους χάρισε αξέχαστες στιγμές με την γραφικότητά της και τις εντυπωσιακές τις τοποθεσίες, κάνοντας το ταξίδι εμπειρία ζωής.

Όλγα Φαρμάκη και Γιώργος Γιγουρτάκης μετρούν ενάμιση χρόνο σχέσης και δείχνουν πιο ερωτευμένοι παρά ποτέ. Τα φετινά Χριστούγεννά τους μοιράστηκαν πολλές κοινές στιγμές και με αγαπημένα τους πρόσωπα απολαμβάνοντας γιορτινά γεύματα αλλά και κεφάτες βραδινές εξόδους.

Οι δύο τους δείχνουν να αφιερώνουν πολύ χρόνο στην σχέση τους και παρά τις αυξημένες τους επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκουν τρόπους να απολαμβάνουν κοινές δραστηριότητες που τους γεμίζουν πληρότητα. Αυτό το εκφράζει το χαμόγελό τους άλλωστε.

Όλγα Φαρμάκη και Γιώργος Γιγουρτάκης ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες που απεικόνιζαν πολλές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί και εμείς σας τις παρουσιάζουμε! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR