counter

Όλες οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον του "Μες στην καλή χαρά"

Όλες οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον του "Μες στην καλή χαρά"
Όλες οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον του "Μες στην καλή χαρά"

Μες στην καλή χαρά

Ένα σύννεφο καλύπτει το μέλλον του "Μες στην καλή χαρά" αλλά και της παρουσίας της Ναταλίας Γερμανού εκεί. Την ώρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίζεται σε party χαρούμενη και σίγουρη για την δουλειά της την νέα σεζόν, οι εξελίξεις... τρέχουν!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, έκανε απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν με ένα δελτίο Τύπου.

"Το "Mες στην καλή χαρά", ανανεωμένο, το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Η παρέα του Σαββατοκύριακου, κλείνει με ποσοστό τηλεθέασης 22,9% στο κοινό 15-44 και 29,4% στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-44" λέει το δελτίο Τύπου. Στο οποίο όμως δεν γίνεται καμία αναφορά στην κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει σε όλα δελτία Τύπου να αναφέρεται πάντα ο κεντρικός παρουσιαστής αλλά και να κλείνουν με την τυπική φράση « Η Ναταλία και η παρέα της...». Στο συγκεκριμένο, δεν γίνεται καμία απολύτως αναφορά στη Ναταλία Γερμανού. Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού δεν έχει ξεκαθαρίσει με δηλώσεις της αν θέλει ή όχι να συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή και ακόμη δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR