counter

Άρχισε η αποψίλωση στο "Μες την Καλή Χαρά" και έπεται συνέχεια. Ποια πρόσωπα αποχωρούν; Δημοσίευμα θέλει τον ALPHA να άσκησε "βέτο" για την Σπυροπούλου

Άρχισε η αποψίλωση στο "Μες την Καλή Χαρά" και έπεται συνέχεια. Ποια πρόσωπα αποχωρούν; Δημοσίευμα θέλει τον ALPHA να άσκησε "βέτο" για την  Σπυροπούλου
Άρχισε η αποψίλωση στο "Μες την Καλή Χαρά" και έπεται συνέχεια. Ποια πρόσωπα αποχωρούν; Δημοσίευμα θέλει τον ALPHA να άσκησε "βέτο" για την Σπυροπούλου

ΓΕΡΜΑΝΟΥ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Χωρίς προειδοποίηση, χθες το πρωί, η Διοίκηση του Alpha προχώρησε σε εσωτερικές ανακατατάξεις με αιφνίδιες μετακινήσεις δημοσιογράφων σε δύο επιτυχημένες εκπομπές του, στο "Μες την καλή χαρά" και το "Δέστε τους".

Οι αλλαγές ξεκίνησαν με την μετακίνηση της δημοσιογράφου Μαίρης Κούσουλα που μέχρι πρότινος είχε την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, σε αντίστοιχη θέση στο "Δέστε τους".

Η Μαίρη Κούσουλα, είχε αναλάβει την εκπομπή "Μες την καλή χαρά" από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον "αέρα" του Aplha και ποτέ δεν τέθηκε θέμα απομάκρυνσής της, μέχρι φέτος λίγο αφότου ξεκίνησε η σεζόν. Λίγο τα νέα πρόσωπα στον καναπέ, λίγο η απομάκρυνση της Ρούλας Κορομηλά απο τον ALPHA πρίν λίγες ημέρες, αφού ήταν "δικό της παιδί" έφεραν την απόφαση να απομακρυνθεί οριστικά απο το "Μες την Καλή Χαρά". Η δημοσιογράφος δεν απολύεται, αλλά μετακινείται στην εκπομπή "Δέστε τους" όπου θα αναλάβει την αρχισυνταξία, της ήδη επιτυχημένης εκπομπής των Μουτσινά - Ηλιάκη.

Ο μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης της μεσημεριανής εκπομπής Γιώργος Βλαχογιάννης, δεν παραιτήθηκε, ούτε απολύθηκε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR αναφέρουν πως "μετακινήθηκε" στο site πολιτιστικής ενημέρωσης "Spirto.net" (ανήκει στον Alpha) που θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας –από το κανάλι της Κάντζας-  με νέο παρουσιαστή τον ταλαντούχο ηθοποιό Δημήτρη Γκουτζαμάνη και όχι πλέον τον Φαίδωνα Κεφαλέα.

Το τιμόνι της εκπομπής "Μες την Καλή χαρά" αναλαμβάνει λοιπόν ο Νίκος Τιλκερίδης που πέρυσι είχε την αρχισυνταξία της εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1" με παρουσιαστές το Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο οποίος καλείται να αναλάβει τα ηνία μιας ήδη επιτυχημένης εκπομπής, με πολλές όμως, "λεπτές ισσοροπίες".

Όμως αυτή, δεν ήταν η μοναδική αλλαγή στο team του Σαββατοκύριακου. Ο Περικλής Ασπρούλιας, ο σκηνοθέτης του "Μες την Καλή χαρά" απομακρύνεται απο τη θέση του και την εκπομπή αναλαμβάνει ο σκηνοθέτης Κώστας Υφαντής. Ενώ ο Περικλής Ασπρούλιας θα απασχολείται πλέον μόνο στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Αννίτα SOS". 

Ο Κώστας Υφαντής, για πολλά χρόνια ήταν ο αποκλειστικός σκηνοθέτης της Τατιάνας Στεφανίδου και πέρυσι βρισκόταν στο "αυτί" της Ελένης Μενεγάκη, αλλά φέτος που την εκπομπή ανέλαβε ο Σταύρος Ζερβάκης, δεν συνεργαζόταν με το κανάλι.

Οι αλλαγές που κρίθηκαν αναγκαίες στα πλαίσια σχεδίου εσωτερικών ανακατατάξεων, ξεκίνησαν, όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, του καναλιού της Κάντζας από το "Μες την καλή χαρά" την εκπομπή της οποίας είχε την επιμέλεια η Ρούλα Κορομηλά.

Για την ιστορία η Μαίρη Κούσουλα και ο Περικλής Ασπρούλιας είχαν παρεβρεθεί και στην παρουσίαση του βιβλίου της, σε αντίθεση με άλλους συντελεστές που δεν έδωσαν το "παρών".

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR αυτή ήταν μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν κι άλλες αλλαγές που δεν σχετίζονται με τη Ρούλα Κορομηλά.

Την ίδια ώρα το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ κυκλοφορεί με ένθετο που αναφέρεται στην κόντρα των δύο κυριών. Με τον τίτλο: "Μην ξαναμιλήσεις για την Κωνσταντίνα!" που δημοσιεύει το  "showzαπ", κάνει λόγο για το… βέτο που άσκησαν στην Ναταλία Γερμανού, οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας.

Μάλιστα, ο συντάκτης του θέματος σημειώνει χαρακτηριστικά πως "η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ευνοούμενη, βρίσκεται στο απυρόβλητο και πως έχει "καπελώσει" την κεντρική παρουσιάστρια".

Πιο αναλυτικά αναφέρει, πως η Ναταλία Γερμανού αν και απέκλεισε με δηλώσεις της πως υπάρχει κόντρα με τη νεαρή συμπαρουσιάστρια της - όπως και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τελευταία της  συνέντευξη δήλωσε πως "όλα είναι καλά στην εκπομπή και σέβεται την Ναταλία"-  πληροφορίες του περιοδικού επιμένουν πως από το κανάλι, της διαμήνυσαν να μην ξαναφερθεί στο όνομά της.

Πάντως είναι το πολλοστό δημοσίευμα που αναφέρει πώς οι σχέσεις της Ναταλίας με το κανάλι περνάνε κρίση.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR