counter

Οι σπουδές στη Νομική, το τραγούδι και η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

Οι σπουδές στη Νομική, το τραγούδι και η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά
Οι σπουδές στη Νομική, το τραγούδι και η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

Demy

H Demy, ή κατά κόσμον Δήμητρα Παπαδέα, μίλησε στο FTHIS TV, στα παρασκήνια τις φωτογράφησης για το εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου του περιοδικού Forma.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το πώς συνδυάζει τις σπουδές στη Νομική Σχολή με το τραγούδι: “Υποσυνείδητα το τραγούδι ήταν αυτό που πάντα ήθελα. Τραγουδούσα από το πρωί ως το βράδυ. Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να μην το κάνω. Ακόμα και αν δεν το έκανα επάγγελμα, θα το συνέχιζα ως hobby. Παρ’ όλα αυτά και η νομική είναι κάτι που ήθελα πάντα, για αυτό και το προσπάθησα και πολύ. Μου αρέσει που τα συνδυάζω, αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό. Σκέφτομαι, όμως, πως όταν πάω διακοπές και σκεφτώ τον τελευταίο χρόνο, τελικά θα νιώσω ευχαριστημένη”.

Πόσο επηρεάστηκε, όμως, η καθημερινότητά της από τότε που ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά; “Αυτό που έχει αλλάξει είναι το τι κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο, οι έξοδοι μου κλπ. Ουσιαστικά δεν έχω ελεύθερο χρόνο, επειδή δουλεύω τη νύχτα κάποιες φορές την εβδομάδα, έχει αλλάξει ο τρόπος που διασκεδάζω. Δεν θα πάω σε clubs, δεν θα ξενυχτίσω πολύ. Γενικά κάνω πιο ήρεμα πράγματα” περιγράφει.

Όσο για την πρόσφατη συνεργασία της στο Thalassa με τον Σάκη Ρουβά, η Demy αποκάλυψε: “ Ήταν κάτι απρόσμενο για μένα. Δεν περίμενα πως σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα βρισκόμουν στη σκηνή μαζί του. Ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο, αποκόμισα και πολλά, γιατί και εκείνος μου έδωσε τις συμβουλές του πάνω στη σκηνή. Είχαμε πολύ ωραία χημεία επί σκηνής και το απόλαυσα πάρα πολύ”.

Τέλος, η Demy αποκάλυψε τα μυστικά που ακολουθεί για να διατηρείται πάντα σε φόρμα: “Η αλήθεια είναι πως έχω γραφτεί σε γυμναστήριο, στο οποίο, βέβαια, δεν πηγαίνω όπως είχε προγραμματίσει. Τουλάχιστον μία φορά ανά μία ή δύο εβδομάδες πηγαίνω και προσπαθώ. Σχετικά με τη διατροφή μου, προσπαθώ να αποφεύγω σε γενικές γραμμές τα πολύ ανθυγιεινά, αλλά έχω μια αδυναμία στα γλυκά. Εκεί δεν σταματάω τον εαυτό μου, γιατί τα αγαπώ πάρα πολύ. Γενικά, όμως, δεν παίρνω κιλά, γι’ αυτό και δεν ζυγίζομαι. […] Είναι και το σκαρί μου αδύνατο. Μικρότερη θυμάμαι που μου έλεγαν να πάρω κιλά. Δεν είχα ποτέ άγχος, αλλά επειδή το σώμα αλλάζει, νιώθω ότι πρέπει να προσέχω λίγο παραπάνω”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR