counter

Οι προσωπικές στιγμές της Νανάς Καραγιάννη μέσα στο νοσοκομείο...

Οι προσωπικές στιγμές της Νανάς Καραγιάννη μέσα στο νοσοκομείο...
Οι προσωπικές στιγμές της Νανάς Καραγιάννη μέσα στο νοσοκομείο...

 Νανά Καραγιάννη

Τις στιγμές της μέσα στο νοσοκομείο μοιράζεται η Νανά Καραγιάννη με τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την πορεία της υγείας της και τους χιλιάδες φίλους της στο Facebook.

Η δημοσιογράφος νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από το βράδυ της Τετάρτης, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσει τη νευρική ανορεξία.

Έτσι, σήμερα το πρωί έστειλε το δικό της μήνυμα, γράφοντας “Καλημέρα σας αγαπημένοι! Πρωινή- πρωινή όπως πάντα η Νανούκα σας! Θα κάνω το ντουζάκι μου όσο έχει ακόμα ησυχία, θα πάρω ένα ωραιότατο καφεδάκι και θα περιμένω το πρωινό μου που μπορεί να μην έχει το συγκεκριμένο τοστ, αλλά είναι σίγουρα υπερπαραγωγή εδώ! Καλή Παρασκευή ΟΥΑΟΥ να έχουμε!”.Νανά Καραγιάννη

Η Νανά, θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο ότι βλέπει στο νοσοκομείο, ανέβασε και δυο φωτογραφίες με τα συντριβάνια που υπάρχουν εκεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Πραγματικά ωραίο περιβάλλον! Συντριβανάκια χαλαρωτικά! Φανταστικός ο ήχος του νερού που κάνει φρου- φρου!”

Νανά Καραγιάννη

Όπως φαίνεται η Νανά Καραγιάννη έχει οπλιστεί με αισιοδοξία και θέλει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει και πάλι της ζωή της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR