counter

"Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο!"

"Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο!"
"Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο!"

Ρένια Λουιζίδου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν η καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή FTHIS TV, την Παρασκευή 3 Αυγούστου και μίλησε για την οικογένειά της, τις πλαστικές, την τηλεόραση.

Ο ανταγωνισμός με τον χρόνο

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να έκανε μια αισθητική επέμβαση για να εξαφανίσει τα σημάδια του χρόνου: “ Δεν μου αρέσουν όλα. Θεωρητικά μου είναι πολύ οικείο, αλλά δεν το κάνω. Νιώθω πως αυτή η διαδικασία είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Αν το αρχίσεις, δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει. Εννοώ πως δεν πρέπει να μπεις σε ανταγωνισμό με τον χρόνο. […] Δεν ξέρω αν τελειώνει πουθενά όλο αυτό και αν σε καβαλάει κάποια στιγμή σαν πρόβλημα. Αντί να αισθανθείς καλύτερα, μπορεί να μπεις σε μια περιπέτεια που αισθάνεσαι όλο και χειρότερα”.

H σχέση με τον σύζυγό και τον γιο της

Η Ρένια Λουιζίδου δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον γιο της, Βίκτορα, και την ιδιαίτερη σχέση που έχει μαζί του: “Έναν τον έχω, γίνεται να μην του έχω αδυναμία;  Η σχέση μας είναι πολύ κοντινή. Είμαστε από τους γονείς που προσπαθούμε να είμαστε δίπλα του και να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ γονεϊκής και φιλικής σχέσης με το παιδί, που είναι πολύ δύσκολο. Καταλαβαίνω πως δεν γίνεται να είσαι 100% φίλος με το παιδί σου, πρέπει να παίξεις τον ρόλο του γονιού. Η εποχή , όμως,  είναι τέτοια και ο τύπος ανθρώπων που είμαστε είναι ανάλογος, ώστε να μην μπορώ να του επιβάλλω ένα πρότυπο, όπως αυτό που είχαν οι γονείς μου. Εκ των πραγμάτων δεν μπορώ, είναι διαφορετική η γενιά. Σε αναγκάζει να τον αντιμετωπίσεις σαν ισότιμο και συνομήλικο από τις ερωτήσεις που κάνει και τα πράγματα που τον απασχολούν”. Όσο για τον σύζυγό της, Θάνο, η ίδια πρόσθεσε: “Γνωριστήκαμε στη Σίφνο σε πασχαλινές διακοπές. Μέναμε σε διπλανά δωμάτια στο ίδιο ξενοδοχείο. Ήμουν εγώ με φίλες μου και εκείνος με την παρέα του. Εκείνος λέει πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εγώ ήμουν λίγο ‘γρουσούζα’ μπορώ να πω, γιατί βλέποντας έναν τελείως διαφορετικό τύπο ανθρώπου από αυτόν που φανταζόμουν πως θα βρω στη ζωή μου ήμουν φοβερά επιφυλακτική ως προς το ότι δεν θα ταιριάξουμε. Ήμουν σίγουρη πως δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν οι δρόμοι μας. […] Για μένα είναι το απόλυτο στήριγμα. Χωρίς να έχω τη γνώμη του Θάνου και χωρίς να συζητήσω κάτι μαζί του, πολλές φορές νιώθω ότι δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο που λέει ο λόγος. Ίσως είναι διαφορετικός ο τρόπος που τον στηρίζω εγώ, σε αυτά που φαίνονται πάντως είναι ξεκάθαρα εκείνος ο δυνατός”.

Η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα

Τέλος, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, στη σειρά του ΑΝΤ1 “To Αμάρτημα της Μητρός Μου”: “Κατ’ αρχήν το να παίζεις σε σίριαλ στην τηλεόραση είναι μια τύχη. Είναι τόσο λίγες πια οι δουλειές, που όποιος καταφέρνει να κάνει μια δουλειά θεωρείται τυχερός. Τώρα τυχαίνει να κάνει και μια δουλειά με ανθρώπους που εκτιμώ. Με τον Αλέξανδρο Ρήγα είχαμε ξαναδουλέψει αρκετές φορές στο παρελθόν. Ήταν μια ευτυχής συγκυρία, ένα σενάριο που μου αρέσει πολύ. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια με όσα μέσα έχουμε εν μέσω κρίσης για να κρατήσουμε την ποιότητα της σειράς στο επίπεδο που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις την αισθητική του κόσμου προς τα πίσω, επειδή τα οικονομικά έγιναν πιο συχνά. Και η παραγωγή προσπαθεί να κρατήσει το επίπεδο. Ρίχνουμε πολύ δουλειά, αλλά και πολύ γέλιο. […] Είναι πολλή δουλειά το Αμάρτημα. Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ένας πολύ τρελός άνθρωπος, που δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν και σωματικές αντοχές. Θα μας ξεκάνει καμιά ώρα [….] Όσο με εκνευρίζει όταν συμβαίνει αυτό πάνω στη δουλειά, τόσο μετά λέω ‘δόξα τον θεό που υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν αφήνει τα πράγματα να περάσουν έτσι τυχαία”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR