counter

Οι επώνυμοι διασκέδασαν με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!

Οι επώνυμοι διασκέδασαν με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!
Οι επώνυμοι διασκέδασαν με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio!

Ακλόνητος συνεχίζει τις σαρωτικές εμφανίσεις του, στο κατάμεστο Posidonioο Πάνος Κιάμος!

Ο Πάνος Κιάμος γίνεται  «ένα» με τον κόσμο σε μια  ενθουσιώδη ατμόσφαιρα  τόσο  με το απόλυτο hit«θέλω να σε ξαναδώ» τα άλλα νέα τραγούδια του: «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» όσο και  με τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. Ο Πάνος Κιάμος χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού μετατρέποντας την κάθε βραδιά στο Posidonio σε ένα ξέφρενο και συνάμα μοναδικό party, που μένει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη.   

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Ο Νικηφόρος κρατά το κέφι στα ύψη με τις ερμηνείες του, τις επιτυχίες του και την πρόσφατη«Σαν αλήτης»  με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμά του . Η καθηλωτική Μαλούχαρίζει ξεχωριστές στιγμές . Οι Deevibes δίνουν άλλον «αέρα» στο πρόγραμμα και  το τραγούδι τους,«Στο σώμα ραντεβού» αρέσει πολύ.

Η Άντζελα Δημητρίου με total black εμφάνιση κέντρισε όλα τα βλέμματα  στο Posidonio Ο ΠάνοςΚιάμος της παραχώρησε το μικρόφωνο όπου η lady τραγούδησε με τον Πάνο Κιάμο αλλά και διαχρονικές επιτυχίες της .

Τα γενέθλιά του γιόρτασε στο Posidonio, ο Άρης Λουμάκης των Rec συνοδευόμενος από την όμορφη σύζυγό του, τα άλλα μέλη των REC ( Ξένια, Mike) ενώ στην παρέα τους βρισκόταν κι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, που ήταν συμπαίκτης της Ξένιας-REC στο Survivor2. Οι REC επισκέφθηκαν τονΠάνο Κιάμο στο καμαρίνι του κι ο Άρης δέχθηκε τις ευχές του Πάνου Κιάμου για τα γενέθλιά του.

Στο Posidonio διασκέδασε κι ο Γιώργος Δασκουλίδης τον οποίο ο Πάνος Κιάμος τον προσκάλεσε στην πίστα .

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR