counter

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καταγγέλλει δημόσια τον Τριαντάφυλλο: “Μου έκανε bullying, στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει”

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καταγγέλλει δημόσια τον Τριαντάφυλλο:  “Μου έκανε bullying, στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει”
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καταγγέλλει δημόσια τον Τριαντάφυλλο: “Μου έκανε bullying, στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει”

Το Just the 2 of us επέστρεψε και το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησαν πρώτοι από το μουσικό σόου και από τότε έχει φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα τους, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αποκαλεί τον τραγουδιστή κομπλεξικό αλλά και να δηλώνει πως αναμεσά τους δεν υπήρξε χημεία. 

Δείτε εδώ! Ανάρτηση-καρφί της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: Αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο κομπλεξικό και… Γαρύφαλλο

Μάλιστα, πριν από λίγο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα από κάποια instastories που κοινοποίησε καταγγέλλει δημόσια ότι ο Τριαντάφυλλος της έκανε bullying αλλά και παραλίγο να την χτυπήσει δύο φορές.

“Θα το αφήσω πίσω μου και αυτό. Πάει πέρασε. Στη ζωή μου, δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Έχω, λοιπόν, να καταγγείλω και για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying. Στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Καλά ακούσατε. Αυτό συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα ότι δεν θα τον επέλεγα σαν παρτενέρ, γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματα της σωστά.”, είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον Τριανταφύλλο:  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR