counter

Οι celebrities το έριξαν στις βόλτες! Δείτε φωτογραφίες τους

Οι celebrities το έριξαν στις βόλτες! Δείτε φωτογραφίες τους
Οι celebrities το έριξαν στις βόλτες! Δείτε φωτογραφίες τους

Ακόμα δεν έπιασαν οι μεγάλες ζέστες κι οι celebrities δεν αφήνουν ευκαιρία για έξοδο ανεκμετάλλευτη. Ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε να απολαμβάνουν τον ήλιο και τον καλό καιρό.

Στο αγαπημένο του στέκι στη Γλυφάδα βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος. Εκεί ο τραγουδιστής συνάντησε τυχαία τον Παντελή Παντελίδη με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη.

Στο Παγκράτι βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον στενό της φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Γιαννέτο. Η παρουσιάστρια που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έκανε την φωτογράφηση και τα γυρίσματα καμπάνιας για προϊόν μαλλιών.

Στην Κηφισιά με τις κόρες του Λάουρα και Βαλέρια έκανε βόλτα ο Γιάννης Λάτσιος. Οι τρεις τους περπάτησαν για αρκετή ώρα στην αγορά και πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί.

Στη Γλυφάδα με στενή της φίλη η Υβόννη Μπόσνιακ. Το μοντέλο ήπιε τον μεσημεριανό της καφέ στα νότια προάστια ντυμένη σε casual λουκ με πολύ χαλαρή διάθεση.

Φαν των νοτίων προαστίων και η Πάολα που πέρασε χρόνο με την μονάκριβη κόρη της, Παολίνα. Μαμά και κόρη έκαναν βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας και έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR