counter

Οι celebrities πάνε Μύκονο και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities πάνε Μύκονο και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities πάνε Μύκονο και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στη Μύκονο περνούν το φετινό καλοκαίρι ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή με τον γιο τους, Δημήτρη. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο του νησιού, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και η οικογένειά του είναι εκεί για να κάνουν παράλληλα τις διακοπές τους.

Στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου εθεάθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης πριν λίγες μέρες. Ο πρώην μπασκετμπολίστας, πέρασε μερικές ημέρες διακοπών παρέα με φίλους του. Όπως φαίνεται ο Παναγιώτης Λιαδέλης είναι μόνος αυτή την περίοδο, αφού δεν συνοδευόταν από κάποια γυναίκα.

Από την παραλία του Πανόρμου απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι η Έλλη Αγγελιδάκη. Η γυμνάστρια έχει επενδύσει επιχειρηματικά στο νησί, αφού έχει πάρει ποσοστό σε beach bar στον Πάνορμο και φιλοξενεί εκεί τους φίλους της. Η τυχερή ήταν η Χριστίνα Αλούπη που πέρασε όμορφες και χαλαρές στιγμές με την Έλλη Αγγελιδάκη και την οικογένειά της.

Το τελευταίο του ανέμελο καλοκαίρι απολαμβάνει όσο μπορεί ο Θανάσης Πανουργιάς. Ο επιχειρηματίας ταξίδεψε στη Μύκονο και πέρασε μερικές ημέρες διακοπών χωρίς την σύντροφό του Σοφία Καρβέλα, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR