counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" απαθανάτισε ο φακός τον Σάκη Ρουβά, τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Demy. Οι τρεις καλλιτέχνες, ταξίδεψαν στην Κύπρο, δίνοντας το "παρών" σε τελετή βραβείων που πραγματοποιήθηκε εκεί και είχε ως πρωταγωνιστή της τον Σάκη Ρουβά. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, συνομίλησε αρκετά με τον Θοδωρή Μαραντίνη και οι δύο άντρες αστειεύτηκαν, αδιαφορώντας για την παρουσία φωτογράφων.

Η Μαρία Μπεκατώρου, βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, παρέα με φίλη της. Η παρουσιάστρια, έκανε μια βόλτα για ψώνια, κοιτώντας τις βιτρίνες για τις νέες τάσεις της μόδας.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο και η Κατερίνα Κόκλα, μαζί με των λίγων μηνών γιο της, που απέκτησε με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Κατερίνα, έχει χάσει αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης της, και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην σιλουέτα της. Μαζί με μια φίλη αλλά και το παιδί της, έκανε βόλτα στα καταστήματα και αγόρασε τα απαραίτητα για τους ανθρώπους που αγαπά.

Βόλτα με την μεγάλη του κόρη, Ανδριάννα, έκανε ο Δημήτρης Μάζης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Ο πολίστας, πήρε την μία από τις τρεις γυναίκες της ζωής του και βγήκε για ψώνια. Αυτή την φορά δεν ήταν μαζί η σύζυγός του, Μπέττυ Μαγγίρα και η λίγων μηνών κόρη του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR