counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τις ξεκίνησε η Στέλλα Καλλή, που βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η Στέλλα Καλλή, έκανε την βόλτα της στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, ψάχνοντας τα ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους της.

Έξοδο για κινηματογράφο έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που βρέθηκε στο Gazarte. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, παρακολούθησε την ταινία «Ψάχνοντας τον Sugar Man». Ο τραγουδιστής, εμφανίστηκε στον κινηματογράφο ντυμένος casual, με μαύρο τζην και δερμάτινο τζάκετ.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης βρέθηκαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Αφορμή στάθηκε μια επαγγελματική υποχρέωση της τραγουδίστριας, την οποία συνόδευσε ο σύζυγός της. Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης, αμέσως μετά, έκαναν βόλτα στα εμπορικά καταστήματα, περνώντας χρόνο με φιλικά τους πρόσωπα και απολαμβάνοντας τον καφέ τους στον δεύτερο όροφο του εμπορικού. Η Δέσποινα Βανδή με άψογο στυλ, εμφανίστηκε φορώντας skinny jean και λευκό πουκάμισο, κάνοντας εμφάνιση full of class.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR