counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Το FΤΗIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στην πόλη και τα καταγράφει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό, εξασφαλίζοντας για εσάς στιγμιότυπα από τις εξόδους τους, μοναχικές ή μη!

Στην Γλυφάδα αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός πολλούς εκπροσώπους της ελληνικής showbiz ανάμεσά τους την Δέσποινα Βανδή με την κόρη της Μελίνα, την Μαριέττα Χρουσαλά και τον ποδοσφαιριστή Άκη Ζήκο με την σύζυγό του Καρολίνα Χίτζελ!

Η Δέσποινα Βανδή απόλαυσε βόλτα με την μικρή της κόρη κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και με casual εμφάνιση έκαναν βόλτα στα μαγαζιά, κάνοντας μια στάση σε κατάστημα οπτικών.

Στην Γλυφάδα βρέθηκε και η Μαριέττα Χρουσαλά που χωρίς τον σύζυγο και την μικρή Μάργκω απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με άψογη σιλουέτα και casual ντύσιμο.

Με την σύζυγό του Καρολίνα Χίτζελ απαθάνατισε ο φωτογραφικός φακός τον Άκη Ζήκο. Οι δυο τους, χωρίς τα παιδιά τους, απόλαυσαν την βόλτα τους στην Γλυφάδα.

Σε παραλιακό μαγαζί των νοτίων προαστίων εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Πέγκυ Ζήνα στο νυχτερινό κέντρο «Θέα», λίγο πριν την πρεμιέρα τους! Έκαναν την βόλτα τους παραλιακά με χαλαρή διάθεση πριν ξεκινήσουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR