counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities και καταγράφει στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στην πόλη!

Στη Γλυφάδα έκανε τα ψώνια της η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φορώντας άνετα sneakers για περπάτημα και κολάν, όργωσε κυριολεκτικά τους δρόμους στο κέντρο. Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο της, καθώς έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε καθημερινή βάση.

Με το πανέμορφο κουταβάκι της απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Σόφη Πασχάλη, στην Κηφισιά. Μαζί τους ήταν και η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία δεν σταμάτησε στιγμή τα χάδια στο πανέμορφο Maltez της Σόφης. Μαζί πραγματοποίησαν αγορές σε κατάστημα της Κηφισιάς, ενώ έκαναν παράλληλα και την βόλτα τους στα εμπορικά κέντρα της περιοχής.

Στην Κηφισιά επίσης απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και τον Ιωσήφ Μαρινάκη, για να πραγματοποιήσει ορισμένες αγορές αλλά και να πιει καφέ με φιλικά πρόσωπα, σε καφετέρια της περιοχής. Ο ηθοποιός βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στην συμπρωτεύουσα για την θεατρική παράσταση “Σ’ αγαπάω αλλά…”, η οποία ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR