counter

Οι θεατρικές σκηνές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Οι θεατρικές σκηνές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Οι θεατρικές σκηνές έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας τίμησαν γι’ ακόμη μία χρονιά οι θεατρικοί παραγωγοί και οι θίασοι των κεντρικών Αθηναϊκών σκηνών. Την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου, ο Κάρολος Παυλάκης έκοψε την πίτα στο Θέατρο Αθηνών όπου παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά «Ο Πουπουλένιος» με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Νίκο Κουρή, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Γιώργο Πυρπασόπουλο, αλλά και στο Θέατρο Βρετάνια με «Έναν ήρωα με παντόφλες» όπου πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσος Γιαννόπουλος.

Ανάλογα έπραξαν και οι αδερφοί Τάγαρη όπου τη φετινή σεζόν ανακαίνισαν το Θέατρο Βέμπο για να ανέβει το «Πριν το χάραμα» των Ρέππα-Παπαθανασίου, συνέχισαν για δεύτερη χρονιά το «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» σε διασκευή και σκηνοθεσία του ίδιου συγγραφικού διδύμου και με την Κάτια Δανδουλάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και τους «Τενόρους» στο Θέατρο Ζίνα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τον Θανάση Τσαλταμπάση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μάλιστα, στην πίτα που κόπηκε στο τελευταίο θέατρο, το φλουρί κέρδισε ο Μάρκος Τάγαρης.

Τέλος, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας τίμησε και η Νινέτα Λεμπέση στο Θέατρο Βεάκη που παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά η «Ποντικοπαγίδα». 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR