counter

Οι 8 καλύτερες τούμπες διάσημων του Hollywood που έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου

Οι 8 καλύτερες τούμπες διάσημων του Hollywood που έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου
Οι 8 καλύτερες τούμπες διάσημων του Hollywood που έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Όλοι μας έχουμε νιώσει αυτές τις αμήχανες στιγμές όταν πέφτουμε μπροστά σε κόσμο και πιστεύουμε ότι έχουμε γίνει θέμα συζήτησης. Δεν είμαστε μόνο εμείς όμως, και οι διάσημοι αστέρες του Hollywood δεν πάνε πίσω, δείχνοντας μας πως δεν είναι τέλειοι και λαμπεροί όλη την ώρα. Οι φωτογραφίες τους από τούμπες σε εκδηλώσεις και δημόσιους χώρους έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου.

Ο David Beckham, μπορεί να είναι ένας από τους πιο sexy άντρες παγκοσμίως, έχει όμως και εκείνος τις άτυχες στιγμές του. Ο sexy πρώην ποδοσφαιριστής, σε επίσκεψη του στην Κίνα, έπεσε φαρδύς-πλατύς κάτω στην προσπάθεια του να κλωτσήσει την μπάλα, παρότι κάποτε ήταν το μόνο που έκανε. Η Lady Gaga, είναι συνηθισμένη στις εκκεντρικές της εμφανίσεις και πάντα μας αφήνει άφωνους, αυτή την φορά όμως όχι για το look της αλλά για την επική της τούμπα μπροστά στους φωτογράφους, καθώς, έβγαινε από το αυτοκίνητο της. Αυτά παθαίνεις όμως όταν φοράς 20 πόντους τακούνι. Η Madonna, στην διάρκεια της εμφάνισης της στα Brit Awards, έπεσε επί σκηνής όταν  κατά λάθος ένας χορευτής την τράβηξε. Η διάσημη τραγουδίστρια παρά την άσχημη πτώση της δεν έδειξε λεπτό ότι πόνεσε και κρατήθηκε στο ύψος της. Όλοι θυμόμαστε το περιστατικό με την Cameron Diaz με την τούμπα της έξω από νυχτερινό κέντρο με τον σύντροφο της, καθώς, έμπαινε στο αυτοκίνητο της και "αγκάλιασε" την πόρτα. Φήμες λένε πως η ηθοποιός το βράδυ εκείνο είχε πιεί λίγο παραπάνω, παρόλο που περιμένει το πρώτο της μωράκι. Πολυσυζητημένη είναι η επική τούμπα της Jennifer Lawrence, καθώς, πήγαινε να παραλάβει το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Η ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα και έγινε το επίκεντρο των Χρυσών Σφαιρών λόγω του φορέματος διότι αυτός ήταν ο λόγος της πτώσης της. Η Emma Thompson, είχε την τιμή να αφήσει τα αποτυπώματα της, όπως όλοι οι μεγάλοι celebrities του Hollywood, στον κινέζικο θέατρο. Δεν περίμενε όμως αυτή την εξέλιξη. Όπως ήταν σκυμμένη, έχασε την ισορροπία της και “αγκάλιασε”  κυριολεκτικά το πάτωμα, κάνοντας την να “σκάσει” στα γέλια και πολλοί φωτογράφοι να απαθανατίσουν την στιγμή.  Από την λίστα δεν θα έλειπε και η Kim Kardashian, η όποια έχει απασχολήσει πολύ τα media με την οικογένεια της. Η celebrity κατά την διάρκεια γυρισμάτων διαφήμισης έχασε την ισορροπία της από το ποδήλατο και έπεσε καταμεσής  του δρόμου. Φωτογράφοι και camera men δεν σταμάτησαν λεπτό να τραβούν το αστείο πλάνο. Για το τέλος αφήνουμε την Ellie Goulding, η οποία όχι μόνο έπεσε από το σκούτερ που οδηγούσε αλλά παρέσυρε και έναν πεζό. Το γεγονός συνέβη κατά την διάρκεια της βόλτας της στην παραλία. Η τραγουδίστρια έχασε τον έλεγχο του σκούτερ της, παρέσυρε έναν πεζό και βρέθηκε στην άμμο. Δεν ένιωσε όμως ντροπή, καθώς, την τραβούσαν οι φωτογράφοι, αντιθέτως η ίδια ανέβασε την φωτογραφία της και γέλασε με τον εαυτό της.

Για αυτό πριν νιώσετε ντροπή για μια άτυχη στιγμή που θα σας συμβεί, σκεφτείτε πως ακόμα και ο πιο τέλειος έχει τις στιγμές του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR