counter

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης ανέκρινε τον Μπαράκ Ομπάμα

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης ανέκρινε τον Μπαράκ Ομπάμα
Ο Ζακ Γαλυφιανάκης ανέκρινε τον Μπαράκ Ομπάμα

 Ζακ Γαλυφιανάκης Μπάρακ Ομπάμα

Άφωνους άφησε τους φαν της εκπομπής του ο Ζακ Γαλυφιανάκης, με τον καλεσμένο που είχε σήμερα στην εκπομπή του, καθώς μάλλον κανείς δεν περίμενε να δει στο  Between Two Ferns τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο "δαιμόνιος" Ζακ Γαλυφιανάκης δεν δίστασε να τον ρωτήσει "αν γνωρίζει ότι είναι ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος της Αμερικής". Εκεί ο Μπαράκ Ομπάμα επιστράτευσε το χιούμορ του για να δώσει "πληρωμένη" απάντηση στον "ανακριτή" του: “Πώς είναι να μιλάς για τελευταία φορά σε έναν πρόεδρο;”

Ο Μπαράκ Ομπάμα επιστράτευσε το χιούμορ του για να ανταπεξέλθει στην "ανάκριση" του δημοφιλούς ηθοποιού, και απαντούσε με ψυχραιμία σε ό,τι "περίεργη" ερώτηση του έκανε, ενώ δεν δίστασε να πετάξει κι εκείνος τα ...καρφιά του. Μάλιστα ο Ζακ Γαλυφιανάκης φάνηκε να δυσαρεστείται όταν ο αμερικανός πρόεδρος εκθείαζε τον συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες Hangover, Μπράντλεϊ Κούπερ....

Σε παλαιότερα επεισόδια της εκπομπής του ο Ζακ Γαλυφιανάκης έχει βάλει να δείρουν τον Τζάστιν Μπίμπερ, είχε ζητήσει το τηλέφωνο της Νάταλι Πόρτμαν και σχολίασε τους...μηρούς της Σαρλίζ Θερόν, γεγονός που έχει κάνει πολλούς διάσημους να σκέφτονται πολύ πριν απαντήσουν θετικά σε μια πρόσκληση για το συγκεκριμένο σόου.

Πηγή: Antenna news

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR