counter

«Η Ελλάδα είναι από χέρι χαμένη, από θαύμα κερδισμένη»

«Η Ελλάδα είναι από χέρι χαμένη, από θαύμα κερδισμένη»
«Η Ελλάδα είναι από χέρι χαμένη, από θαύμα κερδισμένη»

 Zack Galifianakis

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «The Campaign» μίλησε για την κρίση στη χώρα μας, πάντα με το ξεχωριστό του χιούμορ.

Από τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο – Χαντζάκο

Ο 42χρονος σταρ του Hollywood, με αφορμή το πολιτικό περιεχόμενο της νέας του ταινίας, αναφέρθηκε στην κρίση που περνάει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, δηλώνοντας: «Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και έφερε την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με το σουβλάκι και την σπανακόπιτα. Μπορεί προς στιγμήν οι Έλληνες να προκαλούν μια οικουμενική δυσπεψία, να είστε όμως βέβαιοι ότι η χώρα τους δεν υποκύπτει, δεν τιθασεύεται και ξαναγεννιέται από τις στάχτες της. Η Ελλάδα θυμίζει κάπως τον εαυτό μου στην ταινία: από χέρι χαμένη, από θαύμα κερδισμένη».

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης, επίσης, όταν ρωτήθηκε για την ταινία που εκτόξευσε την καριέρα του, το «Hangover», απάντησε: «Ποιο hangover και πράσινα άλογα; Η Ευρώπη βράζει από τα οικονομικά προβλήματα και η Αμερική βρίσκεται σε έναν ίλιγγο που αγγίζει τους πάντες. Στα παγκόσμια πολιτικά σαλόνια συζητούν αν ο Ολάντ θα αποδειχτεί καλύτερος από τον Σαρκοζί και αν η χώρα μου, η Ελλάδα, θα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο ή θα συμπαρασύρει στη βαρυστομαχιά του μουσακά και στη δυσπεψία του τζατζικιού ολόκληρο τον πλανήτη».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR