counter

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά: "Τι σχέση έχω εγώ με την Τέτα;"

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά: "Τι σχέση έχω εγώ με την Τέτα;"
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά: "Τι σχέση έχω εγώ με την Τέτα;"

Τρύφωνας Σαμαράς

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό "ΕΓΩ", ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο διάσημος κομμωτής αλλά και παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα, παράλληλα σχολίασε όσα ακούστηκαν από την παρέα στο "Πρωινό ΑΝΤ1", η οποία τον συνέκρινε με την Τέτα Καμπουρέλη, λέγοντας ότι είναι άλλη η δουλειά του. Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε επίσης για τον ΑΝΤ1, θεωρώντας ότι δεν του έδωσε την ευκαιρία που ήθελε για να δοκιμαστεί σε ένα project μόνος του. 

-Τι έγινε τελικά με τον ΑΝΤ1; 

Εγώ είπα απλά ότι ο ΑΝΤ1 δεν μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστώ και κάπου μόνος μου. Ωστόσο δεν παύει να είναι ένα κανάλι στο οποίο έκανα πράγματα και μάλιστα και αυτό που κάνω τώρα το οφείλω κατά κάποιον τρόπο στον ΑΝΤ1, γιατί ήταν ο πρώτος που με ανέδειξε. Σε όλες μου τις συνεντεύξεις έλεγα πάντα "Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1|. 

-Ενοχληθήκατε με όσα είπε η ομάδα του "Πρωινού" του ΑΝΤ1 για εσάς; 

Νομίζω ότι ο κύριος Λιάγκας και η παρέα του ασχολήθηκαν μαζί μου επειδή είπα ότι με ενδιέφερε να κάνω κάτι μόνος μου. Θέλω να τους απαντήσω ότι εγώ ποτέ δεν μίλησα άσχημα για τον ΑΝΤ1, αλλά πήγα σε ένα καινούριο κανάλι γιατί μου πρότειναν να κάνω κάτι δικό μου. Τι ήταν δικό μου; Το "FAB"; που ήμουν με άλλους πέντε και εμφανιζόμουν για ένα πεντάλεπτο;  Στον ΑΝΤ1 πίστευαν ότι μέχρι εκεί μπορώ να φτάσω.

-Δεν ήταν και τόσο άσχημο το "FAB"...

Τέλος πάντων, ο ΑΝΤ1 ήταν το κανάλι που με ανακάλυψε, τους λατρεύω και μπορεί να ξανασυνεργαστώ μαζί τους. Επίσης, στο "Πρωινό" με συνέκριναν με την Τέτα Καμπουρέλη, για να πουν ότι άλλη είναι η δουλειά μου. Αν το πίστευαν αυτό, τότε γιατί με έβαζαν τόσο καιρό σε όλα τα projects; Τι σχέση έχω εγώ με την Τέτα; Τη συμπαθώ και την αγαπώ αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR