counter

Ο τελικός του "Dancing with the stars 3"! Το FTHIS.GR βρέθηκε στα παρασκήνια

Ο τελικός του "Dancing with the stars 3"! Το FTHIS.GR βρέθηκε στα παρασκήνια
Ο τελικός του "Dancing with the stars 3"! Το FTHIS.GR βρέθηκε στα παρασκήνια

Από την Αγγελική Τσίντα

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του "DWTS3".

Όλα τα βλέμματα απόψε είναι στραμμένα στον ΑΝΤ1 και όλα τα φώτα στους φιναλίστ Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ηλία Βρεττό. Μία παλιά, μία καινούρια και μία χορογραφία με το ίδιο τραγούδι θα κληθούν να χορέψουν και να "μονομαχήσουν" επί σκηνής, οι δύο συμμετέχοντες, για να κερδίσει ο καλύτερος.

Για τον αποψινό μεγάλο τελικό, ήδη κάνουν την τελευταία τους πρόβα και οι αποχωρήσαντες συμμετέχοντες. Όλα τα αστέρια θα ξαναβρεθούν στο παρκέ για μία τελευταία χορογραφία. Λάουρα Νάργες, Νίκος Αναδιώτης, Σπύρος Σούλης, Βάνα Μπάρμπα, Κώστας Κρομμύδας, Μαριάντα Πιερίδη, Βάσια Τριφύλλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Γιάννης Αϊβάζης, Νικολέττα Ράλλη, Κέλλυ Κελεκίδου, Γιώργος Τσαλίκης.


Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι πανέτοιμοι για την δική τους χορογραφία υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο παρκέ θα δούμε τους Aντώνη Λουδάρο, Τάνια Τρύπη, Μέμο Μπεγνή, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλη Μαρίνο, Γιώργο Καπουτζίδη και ακόμα 20 ηθοποιούς - πρωταγωνιστές της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε» λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Batminton. Eνα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, σε σκηνοθεσία & χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού

Επίσης, το "Dancing" και το έργο του "Make a wish" θα στηρίξουν στη σκηνή του show αθλητές από το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. O Μιχάλης Μουρούτσος (Χρυσός Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do, Σύδνεϋ 2000), η Κλέλια Πανταζή και η Εύα Χριστοδούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες Ρυθμικής Γυμναστικής, Σύδνεϋ 2000), η Βιργινία Κραβαριώτη και η Σοφία Παπαδοπούλου (Χάλκινες Ολυμπιονίκες ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Πεκίνο 2008) και η Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Λονδίνο 2012), θα δώσουν το στίγμα τους στη σκηνή του "DANCING WITH THE STARS".

Η Κέλλυ Κελεκίδου πριν από λίγη ώρα έκανε πρόβα για το δικό της χορευτικό. Δείτε την!

 H πρόβα του Γιώργου Τσαλίκη.

Και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα χορέψει απόψε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR