counter

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε ρόλο παρουσιαστή: Έκανε πρεμιέρα η εκπομπή "Μπαμπά-δες" στην ΕΡΤ

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε ρόλο παρουσιαστή: Έκανε πρεμιέρα η εκπομπή "Μπαμπά-δες" στην ΕΡΤ
Ο Τάσος Ιορδανίδης σε ρόλο παρουσιαστή: Έκανε πρεμιέρα η εκπομπή "Μπαμπά-δες" στην ΕΡΤ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η νέα εκπομπή “Μπαμπά-δες”, με παρουσιαστή τον Τάσο Ιορδανίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν ανέλαβε έναν διαφορετικό ρόλο, χαιρέτισε τους τηλεθεατές και μοιράστηκε μαζί τους το άγχος του και μερικές του σκέψεις.

Δείτε επίσης! Τάσος Ιορδανίδης: Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ

Όσα είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

«Γεια σας, παιδιά. Έπρεπε να έχω βγάλει τα γυαλιά μου από πριν ε; Τι να κάνουμε, θα γίνουν λάθη πολλά, όπως καταλαβαίνετε. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχω τέτοιο άγχος. Να βρίσκομαι μπροστά από μία-δύο κάμερες και να πρέπει να σας απευθυνθώ. Γιατί ξέρεις, σαν ηθοποιός που είμαι, έχω συνηθίσει να κρύβομαι πίσω από ρόλους. Εδώ μου λένε τα παιδιά: δεν πρέπει να βάζεις τα χέρια στις τσέπες, δεν πρέπει να φοράς γυαλιά, μην κάνεις πολλές κινήσεις, μην κάνεις υπερβολές. Μία απάντηση τους έδωσα, ότι θα προσπαθήσω να κάνω μία εκπομπή από καρδιάς.

Από καρδιάς, γιατί μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, όπως είναι τα παιδιά μας. Όπως είναι η οντότητά μας και η ιδιότητά μας ως γονείς.

Σας προσκαλώ σε ένα ταξίδι, σε ένα ταξίδι ενδεχομένως στη “Χώρα του Ποτέ”, του Πίτερ Παν, του Κάπτεν Χουκ. Και μαζί να προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα, σε κάποια άγχη, σε κάποια ερωτηματικά, σε κάποιες απορίες και στο τέλος να πούμε “ηρεμήστε, όλα καλά θα πάνε”», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης στην έναρξη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR