counter

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε Νανά Καραγιάννη: "Θα τα καταφέρεις, γιατί εμείς οι δυο έχουμε και δουλειές!" Τι εννοεί;

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε Νανά Καραγιάννη: "Θα τα καταφέρεις, γιατί εμείς οι δυο έχουμε και δουλειές!" Τι εννοεί;
Ο Τάκης Ζαχαράτος σε Νανά Καραγιάννη: "Θα τα καταφέρεις, γιατί εμείς οι δυο έχουμε και δουλειές!" Τι εννοεί;

Τάκης Ζαχαράτος- Νανά Καραγιάννη

Γνωρίζονται αρκετά χρόνια και η σχέση τους διακρίνεται από εκτίμηση και αγάπη. Η Νανά Καραγιάννη, που τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο και δίνει μάχη με την ασθένεια της νευρικής ανορεξίας, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα promo video από την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου "I am what I am" στο θέατρο Αλίκη στις 9 Οκτωβρίου.  Την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο ο Τάκης της έγραψε δημοσίως (αλλά και ιδιωτικά) πόσο την αγαπά.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με το δημοφιλή showman, ο οποίος δήλωσε για τη Νανά: "Νιώθω τεράστια εκτίμηση και αγάπη για εκείνη. Της έχω αδυναμία. Την θεωρώ πολύ ταλαντούχα και έξυπνη.  Μάλιστα, θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε και να γράψουμε κείμενα καθώς είναι πολύ καλή στα κείμενα της.". Ο ίδιος αποκάλυψε ότι της έχει κάνει τέτοια πρόταση και το έχουν ήδη συζυτήσει και προσθέτει: "Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, γιατί έχουμε και δουλειές! Η σκέψη μου και η προσευχή μου είναι μαζί της!"  

Ο Τάκης Ζαχαράτος λέει ακόμα ότι τον έχει συγκινήσει πολύ "το πρόβλημά της και η μάχη που δίνει, αλλά δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί της γιατί δεν θέλει να την ενοχλήσει αυτές τις πρώτες μέρες της θεραπείας της. Ο ίδιος εξάλλου γνωρίζει καλά πόσο δύσκολο είναι: "Έχω βιώσει μέσα στο στενό μου περιβάλλον το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας, όπως έχω ζήσει πάλι μέσα στο περιβάλλον μου και το ρατσισμό στους υπέρβαρους."

Όσο για το video που η Νανά ανέβασε στο Facebook, o Tάκης λέει: " Η Μύριαμ Απλού, που εμφανίζεται σ' αυτό είναι η αγαπημένη της μίμηση. Περιμένω τη Νανά να έρθει στην παράσταση και να χορέψουμε μαζί το τσικ-τσικ"

Δείτε το promo video του Τάκη Ζαχαράτου που έκανε τη Νανά να γελάσει

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR