counter

Ο σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη δεν την αφήνει μόνη ούτε λεπτό! Τα ερωτικά τραγούδια που της αφιερώνει

Ο σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη δεν την αφήνει μόνη ούτε λεπτό! Τα ερωτικά τραγούδια που της αφιερώνει
Ο σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη δεν την αφήνει μόνη ούτε λεπτό! Τα ερωτικά τραγούδια που της αφιερώνει

 Νανά Καραγιάννη με σύζυγο

 Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τον έρωτά του δημόσια εκφράζει ο σύζυγός της Νανάς Καραγιάννη, Γιάννης Κωτσόπουλος, μέσω Facebook δίνοντάς της με αυτό τον τρόπο δύναμη και κουράγιο.

Ο σύζυγος της Νανάς της αφιέρωσε σήμερα το πρωί τραγούδια που ξεχειλίζουν από έρωτα, συνοδευόμενα από πολύ συγκινητικά μηνύματα. Συγκεκριμένα, κοινοποίησε στον τοίχο της προσωπικής της σελίδας στίχους από το πασίγνωστο τραγούδι του Αντύπα «Μωρό μου καλησπέρα», γράφοντας ως σχόλιο:  «Μωρό μου καλημέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρα που λέει και ο καλλιτέχνης Αντύπας. Χαχαχαχα! Μόλις ξεκίνησα τη μια από τις 3152 δουλειές που πρέπει να κάνουμε πλέον με την τρόικα αλλα κοίτα πόσο γρήγορα θα είμαι πάλι δίπλα σου ούτε που θα το καταλάβεις!!!!!!! Σε αγαπώ πολύ ΝΕΡΑΙΔΑΚΙ μου!!!!!!!»

 Νανά Καραγιάννη Facebook

Το προηγούμενο βράδυ την καληνύχτισε με το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου «Εγώ, ο Γιάννης» λέγοντας: «Καληνύχτα νεραιδάκι μου πάω για νάνι και αύριο θα είμαι γρήγορα γρήγορα στην αγκαλιά σου με αγαπημένο τραγουδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

Αλλά οι αφοερώσεις δεν σταμάτησαν εκεί...

Με τη φωνή του τραγουδιστή του έρωτα εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη του ο Γιάννης Κωτσόπουλος, αφιερώνοντας στη Νανά Καραγιάννη μέσω Facebook το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» λέγοντας της παράληλα: «Μωράκι μου υπομονή αλλά αυτό τό τραγούδι θα τό ακούς για πάαααααααραααααααααα πολλάααααααα χρόνια όταν θα κάνω ντουζάκια γιατί ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ love love love!!!!!!!!!!!!!!!!»

 Νανά Καραγιάννη Facebook

 

Τέλος, αστειευόμενος με τα νέα μέτρα από την Τρόικα, της έγραψε: «Μωράκι μου μολις είπανε στις εδήσεις πως στα νέα μέτρα θα φορολογήσουν την ομορφιά και την εξυπνάδα με 40% οπως καταλαβαινεις την γ..... χαχαχαχαχαχαχαχααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!»

Όλα αυτά δίνουν χαρά, κουράγιο κι ελπίδα στη Νανά Καραγιάννη για να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της και να βγει νικήτρια στην δοκιμασία που περνάει!

Αλλά κι ένας φίλος απ’ τα παλιά ευχήθηκε μέσω Facebook στη Νανά Καραγιάννη, ο γνωστός σεφ Γιάννης Γκελντής: «Σε ενα πραγματικό " Μαγκάκι" της ζωης, σε ενα πραγματικό αυθεντικό χαρακτήρα και υπέροχο πλάσμα όπως είσαι εσύ Νανά, σου στέλνω τις ευχές μου για εκπλήρωση του δύσκολου στόχου που έχεις θέσει με τον εαυτό σου αυτήν την φορά.Η επιτυχία είναι δεδομένη. Είσαι γεννημένη Νικήτρια. Ευχές καρδιάς. Με αγάπη Γιάννης Γκελντής»

Νανά Καραγιάννη Facebook 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR