counter

Ο "sexy αγρότης" μιλά για πρώτη φορά για τον χαμό που δημιουργήθηκε!

Ο "sexy αγρότης" μιλά για πρώτη φορά για τον χαμό που δημιουργήθηκε!
Ο "sexy αγρότης" μιλά για πρώτη φορά για τον χαμό που δημιουργήθηκε!

Από την Χριστίνα Μόνη 

Πολλά είναι τα θέματα που γίνονται viral, αλλά η εμφάνιση ενός αγρότη δεν είχε γίνει ποτέ. Συνέβη όμως και αυτό αφού την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ο Στάθης Στιβακτάκης ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα για να διαδηλώσει ειρηνικά και οι φωτογραφίες του έγιναν σύντομα viral.

Όλος ο κόσμος σχολίαζε την φυσική ομορφιά του κρητικού λεβέντη και πολλές ήταν οι εκπομπές που αναφέρθηκαν στον Στάθη Στιβακτάκη ο οποίος μέσα σε μια ημέρα έγινε διάσημος. Ο ίδιος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο BHMA FM, εξηγώντας πως δεν περίμενε με τίποτα να πάρουν τόσο μεγάλη διάσταση οι φωτογραφίες του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τετάρτη το πρωί ανεβήκαμε στην Αθήνα για το συλλαλητήριο των αγροτών και να πούμε τα αιτήματά μας όπως πρέπει στη Βουλή και ήρθαν τα “μπολάκια” του Τσίπρα, τα ΜΑΤ όπως τα λέω εγώ, και μας ψεκάσανε. Δεν περίμενα το χαμό. Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα»

Ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε πως δέχεται τα πειράγματα των φίλων του από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες αυτές. Πάντως ο ίδιος απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την Κρήτη σε περίπτωση που δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις. Οι φωτογραφίες του εκτός από θαυμασμό έχουν προκαλέσει και μια σειρά από σχόλια που έχουν να κάνουν με την εξωτερική του εμφάνιση και φυσικά είναι όλα κολακευτικά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR