counter

Ο πρώτος από εμάς: Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με τους συμπρωταγωνιστές της στα γυρίσματα της σειράς

Ο πρώτος από εμάς: Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με τους συμπρωταγωνιστές της στα γυρίσματα της σειράς
Ο πρώτος από εμάς: Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με τους συμπρωταγωνιστές της στα γυρίσματα της σειράς

Η νέα δραματική κομεντί του ΑΝΤ1 που είναι γεμάτη συναίσθημα, ονομάζεται "Ο πρώτος από εμάς" και ήδη από τα τρέιλερ οι τηλεθεατές αναμένουν με αγωνία την πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.

Ο Μάριος Αθανασίου, η Λένα Δροσάκη, η Βίβιαν Κοντομάρη, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνουν συνεχώς γυρίσματα και ανυπομονούν, ώστε να δει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σειρά, "ύμνο στη φιλία, την αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε ή δεν προσπαθήσαμε καν".

Οι πρωταγωνιστές του "Ο πρώτος από εμάς" είναι πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν σε αυτή κάτι που φαίνεται και από τις συνεχείς αναρτήσεις τους στα social media.

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε πρόσφατα στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές της στα οποία βλέπουμε ότι είναι ευδιάθετοι σε ένα από τα διαλλείματα των γυρισμάτων.

Ο πρώτος από εμάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Ο πρώτος από εμάς: Υπόθεση 

Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους ο ένας από αυτούς, ο Άλκης, καταρρέει. Η ιατρική γνωμάτευση θα τον οδηγήσει σε έναν δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Δίπλα του, όμως, σε αυτή την ανηφόρα θα έχει τους φίλους του. Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Η ιατρική περιπέτεια του κολλητού τους θα κάνει όλα τα μέλη της παρέας να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους, τα θέλω και τις ανάγκες τους. Θα δουν τη ζωή από μια νέα οπτική, θα συνειδητοποιήσουν ότι αξίζει να ζουν όπως αυτοί θέλουν και όχι όπως πρέπει και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα προς το καλύτερο. Αποκαλύψεις, συγκρούσεις, απρόσμενοι έρωτες και η δύναμη της πραγματικής φιλίας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, γιατί η ζωή δεν ξεκινά μόνο μία φορά!

Διαβάστε επίσης - Ο Πρώτος από εμάς: Η συνάντηση των δημοσιογράφων με το καστ της σειράς (Φωτογραφίες)

Ο πρώτος από εμάς - Ηθοποιοί

Ο πρώτος από εμάς - Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.ά.

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης

Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Photos: @athinao1konomakou 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR