counter

Ο "Πρωινός Καφές" με την Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και οι συνεργάτες της μιλούν για το ξεκίνημά της

Ο "Πρωινός Καφές" με την Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και οι συνεργάτες της μιλούν για το ξεκίνημά της
Ο "Πρωινός Καφές" με την Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και οι συνεργάτες της μιλούν για το ξεκίνημά της

Δεκαεπτά χρόνια πέρασαν από την πρώτη φορά που βρέθηκαν στον καναπέ του "Πρωινού Καφέ", καλημερίζοντας τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1- ήταν Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 1995 στο στούντιο Φάρος στο Μαρούσι. Επτά συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, που βρέθηκαν δίπλα της στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της εκτόξευσης μοιράζονται με το My tv logo τις προσωπικές αναμνήσεις τους.

Λίτσα Πατέρα Αστρολόγος

"Η Ελένη διαθέτει µια ακαταµάχητη γοητεία και µια έµφυτη εξυπνάδα, η οποία είναι απαράµµιλλη και την κάνει την αγαπηµένη του κοινού. Της αξίζει η επιτυχία και εύχοµαι να την έχει για πάντα. Θυµάµαι όταν είχε έρθει στον “Πρωινό καφέ”, µου είχαν ζητήσει να δω τον αστρολογικό της χάρτη. Είχα πει ότι είναι επικοινωνιακή και ότι θα πετύχει. Ωστόσο τον πρώτο καιρό η Ελένη δεν σηκωνόταν από τον καναπέ και µου έλεγαν: “Άλλα µας είχες πει”. Όµως, η ίδια όταν ένιωσε ότι πατάει γερά στα πόδια της, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Η Ελένη είναι ευφυής και διαίσθανεται πολλά πράγµατα. ∆εν θα ξεχάσω σε ένα ταξίδι της εκποµπής στην Κρήτη, που είχαµε πάει όλοι µαζί σε µια ερηµική παραλία. Η Ελένη έπαιζε µέσα στη θάλασσα σαν µικρό παιδί µαζί µε τους συνεργάτες της αλλά ξαφνικά έβγαλε µεγάλο κύµα που τους παρέσυρε και δεν µπορούσαν να βγουν. Είχαν κινδυνέψει να πνιγούν. Τελικά κατάφεραν και τους έβγαλαν έξω κι ενώ όλοι ήµασταν ταραγµένοι, η Ελένη ήταν µες στην καλή χαρά και γελούσε µε το συµβάν. Η Ελένη ξέρει να ξεπερνάει τα εµπόδια και να στέκεται όρθια".

Zήνα Κουτσελίνη  Διευθύντρια και ιδιοκτήτρια entertv.gr.

"∆εν µπορώ να αποµονώσω ένα µόνο περιστατικό από όσα ζήσαµε µε την Ελένη, γιατί θα είναι σαν να µειώνω τα υπόλοιπα. Η κάθε στιγµή ήταν µες στα γέλια. Κάθε µέρα συνέβαινε και άλλο περιστατικό. ∆εν µπορώ να ξεχάσω τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να κάνει συνέντευξη και την Ελένη να πηδάει δίπλα πάνω στο τραµπολίνο. Θυµάµαι ότι µε τον σκηνοθέτη Σταύρο Ζερβάκη στον “Πρωινό καφέ” της λέγαµε αστειευόµενοι ότι φεύγουµε από την εκποµπή αν µια µέρα φορούσε κάτι που δεν µας άρεσε. Αλλά και εκείνη όταν δεν της άρεσε κάτι, έλεγε γελώντας το ίδιο» εξηγεί η Ζήνα Κουτσελίνη, που συνεργάστηκε µε την Ελένη Μενεγάκη ως αρχισυντάκτριά της στον "Πρωινό καφέ" την τετραετία 1996-2000 και αργότερα την τριετία 2004-2007 όταν τη συνάντησε ως διευθύντρια προγράµµατος στον Alpha. "Μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόµαστε µε την Ελένη, έχει πάρει η µία την αύρα της άλλης. Την αγαπάω και όσο περνούν τα χρόνια την εκτιµώ περισσότερο. Η Ελένη δεν κρύβεται από κανέναν. Ό,τι νιώθει θα σ' το δείξει. Ξέρει να βοηθάει και γι’ αυτό της έχει δώσει πολλά η ζωή. Πέρα όµως από τις επαγγελµατικές σχέσεις, είχαµε και πολλές προσωπικές στιγµές. Το έχω ξαναπεί, το πρώτο µου σπίτι το αγόρασα µε τη βοήθεια της Ελένης, µου είχε δώσει 2 εκατ. δραχµές για την προκαταβολή. Μας φιλοξενούσε στο σπίτι της στη Χαλκιδική και µας ετοίµαζε η ίδια πρωινό και φρόντιζε να µη µας λείπει τίποτα".

Βέφα Αλεξιάδου Eκδότρια βιβλίων µαγειρικής 

"Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια µε την Ελένη. Θυµάµαι όµως την πρώτη µέρα που είχε έρθει στον "Πρωινό καφέ". Φώναζα στους διαδρόµους, "Tι τη φέρατε εδώ; ∆εν ξέρει να παρουσιάζει". Η Ελένη όµως πολύ γρήγορα προσγειώθηκε στο περιβάλλον του “Πρωινού καφέ" και τον απογείωσε. Η πρώτη σκέψη που είχα κάνει για την Ελένη είναι ότι δεν ταιριάζει στον "Πρωινό καφέ", αλλά διαψεύστηκα γρήγορα. Ο "Πρωινός καφές" έζησε µε την Ελένη χρόνια δόξας. Αγαπούσε πολύ τα φαγητά µου και όλο έλεγε, "Μα αυτή η γυναίκα, πώς τα κάνει τόσο νόστιµα;". Mια χρονιά, την περίοδο των Αποκριών, είχα ντυθεί Κινέζα για τον διαγωνισµό της εκποµπής και οι τηλεθεατές µε είχαν βγάλει πρώτη και η Ελένη γελούσε δυνατά και απορούσε: 'Μα τη µαγείρισσα βγάλανε;". Αυτό  που κρατάω επίσης από την Ελένη είναι ότι δεν µάλωνε ποτέ κανέναν. Άµα γινόταν ποτέ κάποιο λάθος στον αέρα, όλοι φοβούνταν ότι η Eλένη θα έµπηγε τις φωνές, αλλά δεν το έκανε ποτέ για κανέναν. Απεναντίας, µιλούσε πάντα πολύ όµορφα και έδινε συµβουλές. Όλοι τη θεωρούσαµε µια καλή νεράιδα". 

Διαβάστε περισσότερα στο My tv logo που κυκλοφορεί.

Πρώην συνεργάτες μιλούν για την Ελένη Μενεγάκη 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR