counter

"Ο πατέρας μου με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν"

"Ο πατέρας μου με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν"
"Ο πατέρας μου με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν"

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και στον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Μάρκελλος Νύκτας και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια.

"Πέρασα πολύ άσχημα από τους συντρόφους μου, έζησα το τρομερότερο μπούλινγκ. Από τις σχέσεις μου έχω κακοποιηθεί, με έχουν εκμεταλλευτεί. Ακόμη και ο ίδιος μου ο πατέρας με κακοποίησε. Με έδερνε, μια ζωή φοβόμουν και δεν θα φύγει αυτός ο φόβος. Φοβάμαι πολύ την ανδρική παρουσία, είναι πολύ σκληροί οι άνδρες. Καθημερινά δίνω μια μάχη γι’ αυτό που γεννήθηκα, για το “είναι μου”.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Βρεττός: Το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο και οι συνήθεις αιτίες που το προκαλούν

Στρατός ολόκληρος ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στη ζωή μου και ερωτεύτηκα και όλοι με προδώσαν με την πρώτη ευκαιρία. Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο πρόσωπο που με αγάπησε, με πόνεσε και με λάτρεψε ήταν κοπέλα. Ερωτευτήκαμε, γίναμε φίλοι. Όταν πέθανε αυτή η κοπέλα που ήταν η μούσα μου, κατάλαβα τι σημαίνει ορφάνια", είπε.

Και κατέληξε: "Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με αγάπησε όπως θα έπρεπε, με κατασπάραξαν. Συνέχεια σκέφτομαι το τέλος με τρόμο, σκέφτομαι πώς θα καταλήξω. Έρχονται στιγμές που με πιάνει ίλιγγος από τη μοναξιά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR