counter

Ο πασίγνωστος Έλληνας celebrity θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί και πάει για γάμο!

Ο πασίγνωστος Έλληνας celebrity θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί και πάει για γάμο!
Ο πασίγνωστος Έλληνας celebrity θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί και πάει για γάμο!

Αντώνης Βαρδής

Συνέντευξη στο ΕΓΩ! weekly παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής. Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε ότι θα γίνει μπαμπάς και με τη σύντροφό του περιμένουν κοριτσάκι ενώ είναι έτοιμος για γάμο!

Είναι αλήθεια ότι θα γίνεις μπαμπάς; Αλήθεια είναι. Γεννάμε σε λίγους μήνες.

Και αυτό συνειδητό ήταν; Ναι. Ήταν συνειδητή απόφαση.

Πώς νιώθεις τώρα; Αισθάνομαι πολύ ωραία. Θέλω πολύ να το ζήσω, θέλω να είμαι εκεί στην κάθε στιγμή, να είμαι πάντα παρών, παντού στο οτιδήποτε.

Πιστεύεις ότι όταν οι άνθρωποι αποκτούν παιδιά γίνονται ίδιοι οι γονείς τους; Όχι, σε καμιά περίπτωση. Μπορεί να έχουν κάποια στοιχεία, σίγουρα όμως είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε τα σφάλματα των γονιών μας. Εκείνοι άλλωστε έχουν πληρώσει τα λάθη τους. Και μιλάω κυρίως για τα παιδιά των χωρισμένων γονιών.

Περιμένετε κοριτσάκι! Ναι! Πάντα κορίτσι είχα στο μυαλό μου. Ίσως μετά την απώλεια του πατέρα μου να ήθελα αγόρι. Αλλά μια ζωή με κορίτσι με φανταζόμουν. 

Πότε παντρεύεστε; Δεν το έχουμε αναλύσει τόσο πολύ ακόμη ούτε έχουμε προγραμματίσει τίποτα. Κάποια στιγμή όμως θα παντρευτούμε γιατί θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπός μου.

Δεν σε είχα για άνθρωπο του γάμου. Δεν μου αρέσει καθόλου ο γάμος ως τελετή. Δεν μου λέει τίποτα αυτή η διαδικασία. Την θεωρώ αρκετά fake. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR